folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Klima Sularını Boşa Akıtmayın

Klima Sularını Boşa Akıtmayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

Bakterileri öldürmek için 100 derecede belli bir süre kaynatıp temizlenebilir diye düşünüyorum fakat kalitesine göre 5 Litresi 100- 250 lira olan bir ürün için bu işlemi yapmaya değer mi bilemedim.

%100 saflıktaysa elektriğide iletmez. Bir video içieriği olarak DIY projesi yapılabilir. Akvaryum gibi su sızdırmayan bir kasaya bulup bilgisayar anakartını ve diğer donanımlarını monte ettikten sonra saf suda çalışan bilgisayar yapılabilir.

Klima suyundan suyun içinde çalışan bilgisayar yaptım clickbait

anti bakteriyel klimalarda baktesi olmaz PH değeri 8 9 olan su ile çicekleri sulayın 1 ay çiçekler nasıl şahnalıyor izleyin

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

klima ve kombi suları insanlar ve hayvanlar için çok zaralı. bitkiler için bile zararlı cok oynamayın biriktirmeyin verin kanalizasyona gitsin. size faydadan çok zarar verirler o yüzden ugrasılacak bir verimliligi yok.

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Benim klimanın suyu çatı oluğuna akıyor ve bir kısmında sanırım eğim düzgün olmadığı için su birikiyor. Bazen bakıyorumda kuşlar bu suyu içiyorlar. Öldürmem değil mi onları :(

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    kartalenes bunu yazdı

Benim klimanın suyu çatı oluğuna akıyor ve bir kısmında sanırım eğim düzgün olmadığı için su birikiyor. Bazen bakıyorumda kuşlar bu suyu içiyorlar. Öldürmem değil mi onları :(

Öldürürsün abi, bunu önemsemelisin

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı

Bakterileri öldürmek için 100 derecede belli bir süre kaynatıp temizlenebilir diye düşünüyorum fakat kalitesine göre 5 Litresi 100- 250 lira olan bir ürün için bu işlemi yapmaya değer mi bilemedim.

%100 saflıktaysa elektriğide iletmez. Bir video içieriği olarak DIY projesi yapılabilir. Akvaryum gibi su sızdırmayan bir kasaya bulup bilgisayar anakartını ve diğer donanımlarını monte ettikten sonra saf suda çalışan bilgisayar yapılabilir.

Klima suyundan suyun içinde çalışan bilgisayar yaptım clickbait

anti bakteriyel klimalarda baktesi olmaz PH değeri 8 9 olan su ile çicekleri sulayın 1 ay çiçekler nasıl şahnalıyor izleyin

Klima suyu mu oluyor yani ph 8 9 dediğin su ? Çiçeklere bu suyu mu verelim ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

benim kargalar hep klima suyu içiyor ölen de olmadı henüz. erdi var deli gibi klima suyu tüketiyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

benim kargalar hep klima suyu içiyor ölen de olmadı henüz. erdi var deli gibi klima suyu tüketiyor.

Aman kardeş kavun peynirlerini eksik etme 😂

ev hayvanına dokunabilir ancak sokak hayvanına sanmam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Klima suyu, bakteri, küf ve diğer mikroorganizmalarla kontamine olabilir. Bu mikroorganizmalar hayvanlarda ishal, kusma ve diğer sağlık sorunlarına neden olabilir. Ayrıca, klima suyunda soğutucu akışkanlar da olabilir. Soğutucu akışkanlar, hayvanlar için toksiktir ve ölüme neden olabilir.

Hocalar anca kullanacağınız yer cam suyu başka türlü kullanmayın sakın bitkilere de vermeyin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Klimada yoğunlaşan su ilk an saftır. Ama yoğunlaştığı bölge cok kaliteli olmayan bi metal. iyonize etkisi ile micro metal tortuları içinde bulundura bilir. Bu metallerin sürekli nemli olmasi ile içinde üreyen bakterilerde cabası. Çicek böcek sulamaya eyvalla. Ama her yere koyamazsın tabi. 3 kuruş verde hazır steril olanı al derim.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

klima suyu %100  saflıkta bir su değildir bi yerlerinizden uydurmayın... klima suyu dediğiniz şey iç ünitedeki hızlı bir sekilde yoğumlasan nemin su haline gelmesidir..  kaldı ki oda parfumleri havada uçusan kimyasallar ( sinek ilacı vs ) bu suya karışmaktadır.  kısaca iç ünitenin oldugu odanın havasında ne varsa yoğumlaşarak o suya dahil olur. yani osuruğunuz bile vardır :) tüketilmesi zehirlidir günün veya ayın belli dönemlerinde kapat aç yaparak kapalı olduğu sürelerde cok tahmin edemeyeceğiniz şekilde bakteriyelleşme vardır.. bunu iç ünitenin kapağını açarak koklamak sureti ile test edebilirsiniz. o yoğun pis koku bakteri kaynaklıdır.. sadece kireç nerdeyse sıfıra yakındır.  eski tip klima ise yada ucuz malzemeye sahip klima ise iç ünitedeki aluminyum peteklerde oksitlenme olmaktadır.. bu oksit noktalarında daha da ciddi bakteriyelleşme görülür.. 

kireç sıfıra yakın olduğu için ütü benzeri yerlerde kullanılabilir fakat suya ulasılamama durumlarında kullanılması gerekeri sürekli değil deneyin kıyafetlerinizin koktuğunu görecceksiniz. oksitlenme kaynaklıdır ve kıyafetlerinizi olduğu dolap havasız bir yer ise küflenme olduğunu göreceksiniz.

bitki özellikle tek yıllık renkli çiçekleri olan bitkiler ve uzun yıllık güneş ihtiyacı yüksek yeşil bitkilerin sulanmasında doğrudan kullanılmazlar cünki klima suları ağır metaller içerirler.. iyonize özellikli klimalarda bu ağır metal oranı daha fazladır. deneyin görün.. 

fakat piyasada satılmaya başlanan su temizleyici tabletler kullanılırsa dus bile alınabilecek duruma gelir.. fakat nekadar temiz olursa olsunn asla icilecek kıvama gelmezler..

oksitlenme özellikle alüminyum oksitlenme olduğu için araç temizliğinde kulllanılmazlar.. merdiven balkon vs gibi temizliklerde kullanılabilirler fakat zamanla o metal kokuyu almaya başlarsınız..

test edebilirsiniz sivrisinek vb gibi su cevresinde toplanan bocekler klima suyuna gelmezler.. antalya gibi yerlerde yaşayan insanlar test edebilir salyangoz sülük gibi canlılar klima suyuna yaklaşmazlar..

arıtma yda temizleyici tablet kullanarak bi nebze kullanılablir hale gelebilir sadece..

Evrim içi mürit..laugh is live..
Toplam Hit: 2406 Toplam Mesaj: 21
saf su