Klima Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

10 gün önce daikin aldımda hala gelmediler montaja aq. 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Her Marc'a için olumlu ya da olumsuz yorum var fiyat performans ürünü arıyorum kimi 38.000 TL'ye satıyor kimi 45'e kimi 50'ye satıyor yani neyi alacağımı karıştırıyorum aşırı yüksek para da vermek istemiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Klima kullanım alışkanlığınız nasıl, gündüz 5-10 saat açıp gece kapatmakmı yada dışarı çıkarken kapatıp eve gelince tekrar açmakmı? 

Klimayı açınca 8-10 saate anca duvarları soğutuyor.Klima tasarruflu çalışmaya başlayacağında klimayı kapatıyoruz.Bu yüzden klimayı 7/24 çalıştırmak daha tasarruflu.

Sürekli çalışan klimada ortam sıcaklığı istenen derecede iken kompresör kendini ne kadar kısıp enerji tasarruf ediyor buna bakmak lazım.

Adem Helvacının incelediği midea klima model xtream save kendini 50-60 w kadar çekebiliyor.Youtubeda test videosu var temmuz ayında 7/27 çalışmasıda 97 kw elektrik tüketimi var.Günümüze vur aylık 250 lira fatura.Güzel klima fakat italatcılarda var servis ve kurulumda sıkıntı çıkabilir.

Öte yandan birçok klimanın üretici midea.Bunlardan airfel, kaira öneriyorlar.Teknik servisi iyi değil diyorlar.

Tcl elite tac klimaları var kışın aldım.Buda değerlendirilebilir.Kendini 100-120 w kadar çekebiliriyor.Servisi kötü diyorlar ben sıkıntı yaşamadım.Isıtması soğutması kadar verimli değil.

Öte yanda baymak elegant bendede var.Güzel soğutuyor, taş gibi klima ama kendini 300 w altına indiremiyor.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
Toplam Hit: 1347 Toplam Mesaj: 24
klima