folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Klima Tavsiyesi

Klima Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Midea

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Gözün kapalı al hocam daha 5 ay önce aynı fiyata aldım bu klimayı. Baya memnunum...

https://www.pttavm.com/baymak-elegant-plus-18-a-18000-btu-inverter-duvar-tipi-klima-p-1239028329?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimrisponsor-fiyat-karsilastirma&utm_id=0c87018b93c44999bdf8e5ade141630a 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Airfel 18'lik aldık geçen sene. Memnunuz.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

airfel 12lik aldım 120 m2 6. son kat yani çatı altı tüm gün tüm cephesi güneş alan evde mutafağın kapısı kapalı şekildeyken; Soğukluk derecesine 1-10 a diye sıralarsam

Klimanın bulnduğu oda 10

yanındaki 2 oda 8 

koridor 9

uzak oda 7 

düzeyinde soğuk yani anlıyacağın eve bi giriyorum iş çıkışı cennete girmiş gibiyim klimalı odada durmama bili gerek kalmıyor.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Baymak al geç hocam hem sessiz hem az yakar.. Klimaya kalkıp binlerce para vermek salaklık. Aldığın klimayı 20 senemi kullancan o teknoloji eskir 12 sene götürse yeter.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heses
    heses's avatar
    Erkek

ben tcl aldım bu videoya bakarak daha gelmedi umarım iyidir.

https://juriturkiye.com/bilgi/405-fiyat-performans-klima-tavsiyeleri-2025.html

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Koctastan tcl tac-12chsd/tpg11 model klimayi 1500 tl indirim arti %6 vodafone indirimi ile 24 bine aldim bu gun. Wifi da var pesine 7 taksit. Kompresorunu gree uretiyormus. Alet kaliteli bu fiyata baska marka bakma

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Mitsubishi klima al biraz tuzludur ama ileride torununda kullanır arıza yapmaz servisle uğraştırmaz tavsiye ederim. 

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
Toplam Hit: 998 Toplam Mesaj: 19
klima