KLM: Rekabetçi Kelime Oyunu (Destek Olursaniz Sevinirim)
-
Kelime oyunlarını severim. İndirdim bakalım nasılmış. Tebrikler
-
güzel eğlenceli oyun olmuş. tam vakit geçirmelik (;
-
indirdim, gayet şık ve eğlenceli hocam helal olsun :)
-
İndirdim biraz oynadım hoşuma gitti. Animasyonlar tasarım vs. güzel olmuş hocam ellerinize sağlık. Kuzenlere arkadaşlara felanda öneririz biraz popülerleştiririz inşallah.
Ancak çok kısa süre oynasamda piçlik bulmadan bırakmadım tabii :D kelimeyi yazınca "tik" tuşuna 2-3 kez basılabiliyor sistemde doğru cevap olarak algılayıp puan ekliyor düzeltirseniz güzel olur.
-
Khan23 bunu yazdı
İndirdim biraz oynadım hoşuma gitti. Animasyonlar tasarım vs. güzel olmuş hocam ellerinize sağlık. Kuzenlere arkadaşlara felanda öneririz biraz popülerleştiririz inşallah.
Ancak çok kısa süre oynasamda piçlik bulmadan bırakmadım tabii :D kelimeyi yazınca "tik" tuşuna 2-3 kez basılabiliyor sistemde doğru cevap olarak algılayıp puan ekliyor düzeltirseniz güzel olur.
Hocam guzel yakalamissin, hemen bi hotfix ciktik tabi android 2 saate yayinlandi, ios'un keyfini bekliyoruz daha :) alpers nickli bi eleman baya yuksek puan yapti o sen misin?
-
NmC bunu yazdıKhan23 bunu yazdı
Hocam guzel yakalamissin, hemen bi hotfix ciktik tabi android 2 saate yayinlandi, ios'un keyfini bekliyoruz daha :) alpers nickli bi eleman baya yuksek puan yapti o sen misin?
Yok hocam benim nick hakan. 950 yapabildim ancak :D
-
İndirdim puanladım yorumladım elinize sağlık.
-
Oyun çok iyi bence de.
Ama birkaç kez sorun yaşadım ben. Üst üste 3-4 oyun oynadıktan sonra yeşil olan onay tuşu çalışmıyor. X tuşu çalışıyor ama. Tam da fransa yazmıştım basmadı :)
-
Efendi bunu yazdı
Oyun çok iyi bence de.
Ama birkaç kez sorun yaşadım ben. Üst üste 3-4 oyun oynadıktan sonra yeşil olan onay tuşu çalışmıyor. X tuşu çalışıyor ama. Tam da fransa yazmıştım basmadı :)
Hocam bir sonraki versiyonda fixlenecek. Yukarıdaki çakal arkadaş yüzünden oldu :D butonu tiklaninca disable ediyoruz fakat son saniye kelime yollarsanız enable edemeden oyun bitiyor sonra öyle kalıyor :D
Ya aranızda fenomen olan falan yok mu ya, birazcık destek olsanız? :)
-
Bi UP olsun. Anca denemek nasip oldu dün gece. Gayet başarılı ve eğlenceli olmuş. Başarılar diliyorum.