Klon Köpekler İşbaşında
-
Dünyanın klonlanmış ilk narkotik köpekleri işbaşı yaptı. Labrador Retriever cinsi 6 köpek, Güney Kore'de havalimanları ve gümrüklerde görev alacak.
Dünyanın klonlanmış ilk narkotik köpekleri Güney kore'de işbaşı yaptı.Ülkenin en iyi narkotik köpeğinin kopyası olan 6 yavrudan 3'ü, havalanında diğer 3'üyse gümrük sahalarında görev yapacak.

Labrador Retrieverlar, 2007 sonlarında dünyaya geldi. Hepsinin adı "Toppy" yani "Yarının Yavruları".
Hem zahmetli hem de çok masraflı eğitimleri 16 ay sürdü. Yani neredeyse doğdukları günden beri çalışıyorlar.
Narkotik köpeği olmak üzere eğitilen köpeklerden ancak yüzde 30'u başarılı olabiliyor. Güney Koreli bilimadamlarıysa, klonlanmış köpeklerde başarı oranını yüzde 90'a çıkardıklarını savunuyor.
-
yakında herkes klonuyla dolaşır:) sınava onu sokar, kızla kendi buluşur :) yada birden fazla kızı idare edebilir v.s.
hastalıkları bulma açısından ve insan anatomisini tamamen bilme açısından çok önemli birşey klonlamalar.. Ancak belli seviyede yapılması gerek.. yoksa çok kötü şeyler olur..
-
....
-
heacker61 bunu yazdı:
-----------------------------
kesinlikle...klonlama işi ele ayağa düşerse ilerde işimiz sakat...
nie hoca sen organ mafyasımısın_? -
Yaw bu yeni değilki
çinliler yüzyıllardır kullanıyo klonlamayı
bkz : 1,5 - 2.0 milyar arası nüfus
:D
-
ölür ya bu klonlar koyunlar gibi romatizmadan :)
-
A_REX bunu yazdı:
heacker61 bunu yazdı:
kesinlikle...klonlama işi ele ayağa düşerse ilerde işimiz sakat...
nie hoca sen organ mafyasımısın_?
hayırdır iki dakka mafya ilan ettin bizi ???... orda ben kendı adıma değil toplum için konuşuyorum...düşün it kopuk kendini klonlatırsa ne olur ? başka söze gerek yok sanırım... -
ee klonlar doğuştan mı eğitimliymiş ?
-
FOXXLY bunu yazdı:
ee klonlar doğuştan mı eğitimliymiş ?
-----------------------------daha fazla yorum yok hoca...siz demek istedigimi anlamak istemıyorsunuz
-
@heacker61
hocam sen niye üstüne alındın ki ? ben habere yorum yaptım sana değil.
demek istediğim acaba klonlanmış itlerde doğuştan gelen bi şeylik varmı acaba ? yoksa orjinalinden de bişiler geçiyomu acaba :/
-
tamam kusura bakma :S :)