Knight Hakkında Bir Sorum Olacaktı Bakarmısınız!
-
Sil yükle ya cok mu zor :)
-
yandın olm char gitti
-
Sen Setup tan mı yüklüon?
eğer öleyse daha kolay bi yol söliim temiz birinden knight ın dosyasını zipleyin cd ye at sonra nereye yüklüceksen oraya çıkart bi sorun olmuo
-
arkadaşlar bu knight konularına artık kimse ses çıkarmıyo fazla ama bu gidişle her forum bölümünde "dupe buluuuunnnduuu!!! (ki içinde trojan vardır..)" , "çok süper bi ex bug dal içeri" (ki asılsızdır ya da fixlenmiştir..) "pre masrafınzı bedavaya getiriin!!"(net üzerinden para kazanmayı anlatırlar knight ile ne ilgisi varsa..) "bakın bu da benim ezik" dierek süper sağlam itemleri olan 79 lvl charları koyarlar foruma vs..vs.. :|bu nedenle şimdiden tam anlamıyla yasaklanırsa daha yararlı olur die düşünüyorum..
-
Bu tip Ko konuları açılıyo tartışma yok, kimseye zararı yok. Ama dediğin gibi Dupe Koxp konuları açılırsa ki açılmaz diye düşünüyorum o zaman yasaklanmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum millet sorsun belki bilen çıkar yardımcı olur..
-
GeForce bunu yazdı:
-----------------------------
yandın olm char gitti
-----------------------------
yaw hocam çar niye gittsin? -
ya arklar gerçekten çarıma bişey olmuşmudur yoksa bu sorun oyundanmıdır?
-
hocam knighttan falan anlamam ama anlayan birine sordum, yapman gereken bikaç gün beklemek, çarın(böle mi yazılıo bilmiom :) asılı kalmıştır dedi, server'a(bunun böle olduundan eminim :) reset atılınca düzelir dedi, ya da soymuş olabilirlermiş :|
-
xp nin güncellemelerini kapa sora program ekle kaldırdan bütün win güncellemelerini kaldır bitanesini kaldırsan yetioda hangisi olduğunu hatırlamıom sen alayını kaldır sora geçer o kısmı bie ko klasörüne bak bakim magic.dll die bişi varmı varsa sil onuda..
-
arklar herşey için saol arklar başka bilgiler alırsanız msn adresimden iletilersiniz sewinirim :)
Toplam Hit: 3740 Toplam Mesaj: 28