Knight Online İle İlgili Bakarmısınız
-
arkadaşım eğer şu konuyu açtım diye birisi beni banlıyacaksa o arkadaş tahribat felsefesini bilmiyor demektir ben zaten knight oynamıyorum olayları sorguluyorum sizin gibi uydum kalabalığa bir şekilde yaşamıyorum ben
-
thebaby bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşım eğer şu konuyu açtım diye birisi beni banlıyacaksa o arkadaş tahribat felsefesini bilmiyor demektir ben zaten knight oynamıyorum olayları sorguluyorum sizin gibi uydum kalabalığa bir şekilde yaşamıyorum ben
bak çok uzatın ayrıca felsefe diyosun ama hayla bu konuyu kurcalıyorsun uymuyom kalabalıga diyosun burda ne işin var ? -
bu sitenin kaç bin üyesi var ben sizinle aynı görüşte deilim diye tahribatın dışınamı itiliceğim :D sizmisiniz tahribat alla alla yaw ne ilginç adamlar var
-
Banlanırsan biçok arkadaşın yasak olduğunu yazdığı halde hala cins cins cevaplar verdiğin için banlanırsın :D
-
illa merak ediyosan haber arşivini kurcalayıp 9-10 (20 de olabilir hatırlamıyom) sayfada (baştan,sondan değil)
yasaklanma sebebiyle birlikte öğrenebilirsin
-
thebaby bunu yazdı:
-----------------------------bu sitenin kaç bin üyesi var ben sizinle aynı görüşte deilim diye tahribatın dışınamı itiliceğim :D sizmisiniz tahribat alla alla yaw ne ilginç adamlar var
vay be bu çocuk ta benim ilginç oldugumu anladı :D bunu herkez diyor :Dzuahaha -
Ekle Sana Yardımcı Olayım Adresimi Tokat'lı Kardeşim :) Bende Turhal'dayım Sonuna Kadar Ko Oynuyorum :p
serseri@inbox.com
-
buyur burda neden knight ın sitede yasak oldugu yazıyor. konuyu hizmetler bölümünün haber arşivi kısmından 27, sayfada buldum.konu rene tarafından açılmış:D
http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=188
işallah yazılanları anlarsın.:)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------buyur burda neden knight ın sitede yasak oldugu yazıyor. konuyu hizmetler bölümünün haber arşivi kısmından 27, sayfada buldum.konu rene tarafından açılmış:D
http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=188
işallah yazılanları anlarsın.:)
-----------------------------helal olsun ulan. gözümde değerin bi kat daha arttı wallahi.üşenmeden buldun.
araştırmacı ruh budur.
saygılarımı sunarım :D
-
eğer bu seferde anlamazsan reneye özel mesaj at o sana durmu detaylarıyla izah eder:D uzatırsan ayrı izah tarsı var onu gösterir:D