folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online Oynayan

Knight Online Oynayan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

KO'yu koxp olmadan oynamayın banlanırsınız :D, rise takılıyorum arada zindan, monu drobuyla char dizilebiliyor bilginize.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

KO'yu koxp olmadan oynamayın banlanırsınız :D, rise takılıyorum arada zindan, monu drobuyla char dizilebiliyor bilginize.

Pre zorunlumu hoca. Nasil ortam knight gibi degil dimi 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    livane bunu yazdı

Bende zero da oynuyorum arada. 

Arkadaşlar yazmış koxp çok fazla. Her yer str pri dolu. Tüm slotlar dolu. Genie kullanan üç beş kişi var. Görev falan yaptım 65 e zorladım. Fazlası gitmiyor. Para harcamakta saçma geliyor oynayacak yer yok çünkü. 

Beklentisiz keyfine hocam iste.. humanmisin ben humanim

Bende human hocam.  Nick name at arada yoklarım. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

Bende zero da oynuyorum arada. 

Arkadaşlar yazmış koxp çok fazla. Her yer str pri dolu. Tüm slotlar dolu. Genie kullanan üç beş kişi var. Görev falan yaptım 65 e zorladım. Fazlası gitmiyor. Para harcamakta saçma geliyor oynayacak yer yok çünkü. 

Lvl kasmak artık çok kolay hocam birkaç youtube videosu izlemeni tavsiye ederim, premium'un varsa (gold pre yeterli) görevlerle 75'e atarsın direkt. Eskisi gibi kendin kesmen de gerekmiyor 1 kere vursan görev sayıyor.

Eslandda seri paramun, brahman görevi var, üstüne taş al ks at seri seri yap 70 küsüre kadar.

Chat görevi vsvs 80e sıkıntısız gidiyorsun, ondan sonra da taksi, jr, bdw, draki kolayca kasarsın. 

profesyonel kahveci?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı

zorunlu değil ama zorunlu, preni pusunu çekeceksin ama eventlere girersen parasını çıkartırsın. Clan ortamları clandan clana değişiyor bazı clanlar ortak drob bazı clanlar iteme göre dağıtıyor itemi...

hile konusunda çok sıkılar, ban sorgulama sistemi var youtubeta macro kayıtlarını sorguluyorum internetten uçurmuş oluyorlar 2030a kadar.

akmarky tarafından 23/Haz/25 14:15 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı

Neredeyse ilk günden beri oynadım rise'ı ekibin varsa güzel yalnız zindan, monu vsvs çar dizmek yalan :) Rng sistemi devreye giriyor, malesef sw 2 yıllık (galia) ve yayıncılar tarafından çok item girmiş, 6 ay önce mage bozup 100k'lık asas dizdim lakin yine beklediğim performansı alamadım, pazar piyasası çok kötü, tl yatırsan bikaç aya itemlerin üstüne koymazsan zarar.

Oyunun aylık gideri ucuz gibi gözükse de aslında pk atacaksan ko'dan fazla, çıkartmak için biraz fazla online olmak gerekiyor oda memur zihniyetine döndüğünden biraz sıkıyor.

Ekibin varsa günlük inferno (jr), clan boss payı, kill görevi, kaleb zindanı gibi etkinliklerden yavaştan ilerlersin. Yoksa da oyun içi bulman çok zor değil %99.9 türk zaten.

Toplama olayı var knighttan farklı olarak, yerden materyal toplayıp satıyorsun, toplama lvlın artınca değerli şeyler topluyorsun vs yandan film izlerken toplama yapıyordum sarıyordu.

İtem craftlama olayı var lakin maliyetli ve bilmediğim alan. 

Job olarak solo oynayacaksan bp - okçu tavsiye ederim, inferno girerken hibrit giriyorsun asassin - okcu olarak. (yüzde için)

Warrior ve mage ekip işi.

Assassin şuan için boş, bowl keşmekeş pk 1 yere sıkışmış ve oyunda 1 tane düzgün assassin clan bulamadım, güya en iyi assassin clana girdim, emin ol %90'ının temudan kol alması lazım.

Tek yaptıkları slot basmak.

Rise Hakkında istediğinizi danışabilirsiniz :)

profesyonel kahveci?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Hocam bilgiler icin tesekkurler malum hepimizin kicta kil beyazladigindan zaman yok. Ama sanieim benim gibi birine olmazmis. Ben solo takiliyorum

Aslinda warrior yerine okcu alacaktimda okcuda sarmiyor gibi ne bilem. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

zeroda 83/7 mage aldım etkinlik takılıyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Server açın

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Okeyseniz 0 bilgiyle gelirim hiç fark etmez hayatta bir şey yaşadığımız yok zaten hayatı offline yapabilirim

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
Toplam Hit: 4134 Toplam Mesaj: 58
falan knight online keyif