Knight Online Oynayan Müridler?
-
Öncelikle Yassaksa Özür Dilerim , Ancak Gerçekten Zorda Kaldığım İçin Yazdım... Bende yeni Sürümden Önceki Sürümü Var yani 2 Gün Önceki Sürümü Var fakat ben girebilmek için naapmam lazım lütfen birisi aydınlatabilir , yardımcı olabilirmi ltfennnn...
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle Yassaksa Özür Dilerim , Ancak Gerçekten Zorda Kaldığım İçin Yazdım... Bende yeni Sürümden Önceki Sürümü Var yani 2 Gün Önceki Sürümü Var fakat ben girebilmek için naapmam lazım lütfen birisi aydınlatabilir , yardımcı olabilirmi ltfennnn...
-----------------------------Sanirim turkiye Iplerine acilmadi..Bende yukleniyor..

-
Hojam Bendede Bu Sorun Çıktı Kafayı Yicem ya :'( :'(

-
şu oyunu neden oynuyorsunuz anlamıyorum.
aptal saptal hile programlarının döndüğü, 10-15 yaş arasına hitap eden bir oyun bu ya.
gidin world of warcraft oynayın, oyun nasıl olurmuş görün.
-
bernde şu an download ediyo kendisi ..
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
Hojam Bendede Bu Sorun Çıktı Kafayı Yicem ya :'( :'(

-----------------------------Sende pachler otpmatik dolmuyor.Önce optionsa gir pachi 1802 yap sonra biraz bekle pach yuklemesse pc ye reset at..Buyuk ihtimal duzelir..Duzelmesse pachleri manuel olarak indirmen gerekiyor..Bunu resmi websitesinde bulabilirsin..Hadi kolay gelsin..
-
Ok Hojalar Yüklüo Çk Sağolun :) Konu Silinebilir. Teşekkürler.
-
bizim koxp güme gitti yine en iisi hf cekmek sanıerım:S
-
oyun saatlerdir çık resmi olarak 5.30PM de ama bizde 8 pm de açıldı ilk felankoru kestik
arkadaş oynuo ben oynamıyorum =) ama pc de yüklü lanet olası melet
bu arada knight biter koxp bitmez
=)
-
Hacı Dns Adreslerinizi Otomatiğe Alın
Ayrıca Chaos Beta'yı yüklediyseniz Normal Usko'ya giremezsiniz.