Knight Online [Yardım]
-
Ne yaptıysam fayda etmedi launcher hatası alıyorum. Login server connection failed diyor. Bilen bi mürid yok mu? Nette her yere baktım hiç bişe çözemedi sorunumu. Kafayı yemek üzereyim. DNSler otomatik.
-
yönetici çalıştır , optiondan en sonkı patchı kontrol et
-
Hocam her şeyi denedim. Bi format atmadım pcye. Şuan son patchte. 1875 sanırım. Güvenlik duvarını antivirüsü devre dışı bıraktım olmadı. Hotspot shield kullandım olmadı.
-
server dosyasında oynama yaptınmı baska bi sorun olmaması lazım bunlar deılse son patch 75 evet . tr ko mu bu yoksa usko mu ıkısıde yukluyse launcher lerı karıstırmayasın olmadı bastan ındır dostum duzelır
-
Yok hocam yok olmuyor.
-
Knightın sorunları adamı hasta eder bıtane sorup yardım alablcgn adam bulmakta zordur pm attım dene olursa sölersın olmazsa baska seyler bakarız senı çok ıyı anlıyorum :)
-
ah ulan be bende cok ugrasirdim ama simdi boyle sorunlari kendi basima cozebiliyorum ancak sana yardimci olamiycam zira 7 aydir oynamiyorum KO yarin birgun baslayacam :D
-
hala bu oyunu oynayan var mı ya
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------şaşırmıştım bende kimse dememiş diye, genelde direk saldırı moduna geçiyorlar ko konularında :) zevkler ve renkler tartışılmaz güzel oyundur ama ko artık eski ko gibi değil.
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
patch mi atmıyor.