Knightonline Fake Buyrun...
-
tskler..hacı kendımıze nasıl uyarlıcaz bunu onuda anlatıver sna zahmet.
-
knight online konulu konular açmak yasak diye biliyordum..
-
ahahahha bende ps sanmışdım :D
-
ErPecker bunu yazdı:
-----------------------------kanka işin şakası bi yana bu fakeyle makeyle ugrasmıcan ben 2 sene oynadım o oyunu artık alakam yok ama sana sölicegim yöntem yegane ve tek account hacked yöntemidir .
knight forumlarına serverını koy saqlam bi keyloggerla 2 dakkada hack edersin adamin accountunu.
benim basıma 2 kere geldi hala inanamıorum nasıl yedigime avast yakalamamıstı tro'yu.
nese ben kimsenin accountunu hacklemedim tavsiyede etmem çünkü eşşek gibi emek veriolar o oyuna, ama yöntem bu.
-----------------------------keylogger lı dosyayı forumlara koymak hmmm
senin yemen senin enayiligin..
cogu ko ile ilgili forumda konular mod onayından geçerek yayınlanıo + charı saglam playerlar indirdikleri şeyleri taratır ;)
taratmayanlarda zaten 1-40 level arası hiç bişiyi olmayan +1 fp den baska :D 12-13 yasındaki cocuklar :B
-
bu knigtt onlinenın ne zararı var ben bir türlü göremedim 4 senedir oynarım ve hala bir zararını görmedim bir kere bile para harcamadım bu oyun için cok harcayanı gördüm he belki zamanını çalıyor diyeceksiniz ama ben yine sadece can sıkıntısı içinoynarım bu oyunu iyide geliyor 3 haftada bir falan anca sıra geliyor yani
bir kere de charım soyulmuştu cafeden baya bi küfür etmiştim bence hiç girmeyin bu fake işine çok küfür yiyorsunuz cünkü=)