Knightonline Fake Buyrun...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_EsT
    The_EsT's avatar
    Erkek
    tskler..hacı kendımıze nasıl uyarlıcaz bunu onuda anlatıver sna zahmet.

Benim Vermediğim Şeyi Sen Alamazsın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    knight online konulu konular açmak yasak diye biliyordum..

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    ahahahha bende ps sanmışdım :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    ErPecker bunu yazdı:
    -----------------------------

kanka işin şakası bi yana bu fakeyle makeyle ugrasmıcan ben 2 sene oynadım o oyunu artık alakam yok ama sana sölicegim yöntem yegane ve tek account hacked yöntemidir .

knight forumlarına serverını koy saqlam bi keyloggerla 2 dakkada hack edersin adamin accountunu.

benim basıma 2 kere geldi hala inanamıorum nasıl yedigime avast yakalamamıstı tro'yu.

nese ben kimsenin accountunu hacklemedim tavsiyede etmem çünkü eşşek gibi emek veriolar o oyuna, ama yöntem bu.

-----------------------------

keylogger lı dosyayı forumlara koymak hmmm

senin yemen senin enayiligin..

cogu ko ile ilgili forumda konular mod onayından geçerek yayınlanıo + charı saglam playerlar indirdikleri şeyleri taratır ;)

taratmayanlarda zaten 1-40 level arası hiç bişiyi olmayan +1 fp den baska :D 12-13 yasındaki cocuklar :B 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

bu knigtt onlinenın ne zararı var ben bir türlü göremedim 4 senedir oynarım ve hala bir zararını görmedim bir kere bile para harcamadım bu oyun için cok harcayanı gördüm he belki zamanını çalıyor diyeceksiniz ama ben yine sadece can sıkıntısı içinoynarım bu oyunu iyide geliyor 3 haftada bir falan anca sıra geliyor yani

bir kere de charım soyulmuştu cafeden baya bi küfür etmiştim bence hiç girmeyin bu fake işine çok küfür yiyorsunuz cünkü=)

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 3555 Toplam Mesaj: 16