KO Pedal Adı Altında Casus Yazılım Yüklemeye Çalışan Arkadaşın Sonu
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bugun öyle yine forumları vs gezerken bir çakala rastgeldim bir arkadaş vasıtasıyla (örneği bana yollayan oydu ) , Sözde ko pedal programı yapmış , şöyle ki ; program aslında darkcomet ratında oluşturulmuş bir trojan arkadaş gelişi güzel fudlamışta exeyi . Ko pedal diye milleti kekliyor fud olduğu içinde şüphelenen yok.Başladım analiz etmeye servera eski bir tarih vermiş sanki o tarihten beri varmışcasına , herneyse gerekli bilgileri no ip vs abuse bölümüne bildirdim.Film bundan sonra kopuyor arkadaş tam bir salak modemini dışarıya açmış , ip adresinden modemine girip tüm bilgileri hatta tel numarasına kadar almış bulunmaktayım.Aşağıda gerekli bilgileri vereceğim bundan sonrası size kalmış
İyi Eğlenceler : )
88.232.98.37 port : 1604 Darkcomet
Rat 88.232.98.37 modem giriş : admin ttnettelefon numarası bu : (0326) 618 2540 TT net adresi : 3266182540@ttnet arayıp tehtid edebilirsiniz lan ibne virüslü programlar niye paylaşıyorsunuz vs : )
ID : AirTies_RT-206 Pass : ay150290
İsteyene trojanın bir örneğini yollayabilirim.
-
ava giderken avlanmak :)
-
sanane ister kullanir ister kullanmaz. adamin bilgilerini niye paylasiyosun? hacker mi oldun sen simdi?
-
DarkFall bunu yazdı
sanane ister kullanir ister kullanmaz. adamin bilgilerini niye paylasiyosun? hacker mi oldun sen simdi?
o adam insanların emeklerini çalarken iyi ama değil mi?
-
Eline saglik birileri yediyse bunu onlemini alir. Herkesin bilisim prof u olmasini bekleyemezsin. Bu isi bilenlerde bilmeyenlere yardim edecek ki herkes keklenmesin. Kekleyeceklerde kendini gelistirsin.
-
manyaki bunu yazdı
ava giderken avlanmak :)
-
Helal olsun hacı abi :D
-
DarkFall bunu yazdı
Bu dediğine çok güldüm ya :) "sanane ister kullanir ister kullanmaz" Neyi ister kullanır ister kullanmaz kardeş ? trojanı mı ? böyle bir şey vardıda biz mi görmedik ya da adam programda bu benim trojanımdır ister keklenin ister keklenmeyin mi yazmış.Ortada bir program bile yokki komik olanda adam milletin bilgilerini çalarken birşey yok ben bilgileri çalan adamı gün yüzüne çıkarttığımda owwwwww .Görende ratı yediren sensin sanar yoksa senmisin ?
Not : hacker mi oldun sen simdi? Eğer ben bu konuyu bakın beyler ko pedal programı adı altında bi rat yaptım millete yedirdim 2-3 char soydum diye açsaydım evet dediğinde haklı olabilirdin.Sadece böyle bir olay yaşadım , ko pedal programı adı altında milleti keklemeye çalışan bir vatandaşımızı gün yüzüne çıkarttım hepsi bu :)
Schwarz tarafından 20/Haz/14 17:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Schwarz bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
Bu dediğine çok güldüm ya :) "sanane ister kullanir ister kullanmaz" Neyi ister kullanır ister kullanmaz kardeş ? trojanı mı ? böyle bir şey vardıda biz mi görmedik ya da adam programda bu benim trojanımdır ister keklenin ister keklenmeyin mi yazmış.Ortada bir program bile yokki komik olanda adam milletin bilgilerini çalarken birşey yok ben bilgileri çalan adamı gün yüzüne çıkarttığımda owwwwww .Görende ratı yediren sensin sanar yoksa senmisin ?
Not : hacker mi oldun sen simdi? Eğer ben bu konuyu bakın beyler ko pedal programı adı altında bi rat yaptım millete yedirdim 2-3 char soydum diye açsaydım evet dediğinde haklı olabilirdin.Sadece böyle bir olay yaşadım , ko pedal programı adı altında milleti keklemeye çalışan bir vatandaşımızı gün yüzüne çıkarttım hepsi bu :)
konuyu yanlis anladim, iyi yapmissin birader eline saglik :)
DarkFall tarafından 20/Haz/14 17:38 tarihinde düzenlenmiştir -
-
TheKorsans bunu yazdı
konuyu dikkatli okusan ko pedal programı yükliyeceğini iddia ederek virüs yüklemeye çalışan çakma bir hackerın nasıl avlandığını anlarsın :D
Bizde çok ava gideni siktik sikildiklerini bile bilmiyorlardı ehehe :D
Bandito tarafından 20/Haz/14 18:28 tarihinde düzenlenmiştir