folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder KO Pedal Adı Altında Casus Yazılım Yüklemeye Çalışan Arkadaşın Sonu

KO Pedal Adı Altında Casus Yazılım Yüklemeye Çalışan Arkadaşın Sonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar,

Bugun öyle yine forumları vs gezerken bir çakala rastgeldim bir arkadaş vasıtasıyla (örneği bana yollayan oydu ) , Sözde ko pedal programı yapmış , şöyle ki  ; program aslında darkcomet ratında oluşturulmuş bir trojan arkadaş gelişi güzel fudlamışta exeyi . Ko pedal diye milleti kekliyor fud olduğu içinde şüphelenen yok.Başladım analiz etmeye servera eski bir tarih vermiş sanki o tarihten beri varmışcasına , herneyse gerekli bilgileri no ip vs abuse bölümüne bildirdim.Film bundan sonra kopuyor arkadaş tam bir salak modemini dışarıya açmış , ip adresinden modemine girip tüm bilgileri hatta tel numarasına kadar almış bulunmaktayım.Aşağıda gerekli bilgileri vereceğim bundan sonrası size kalmış

İyi Eğlenceler : )

88.232.98.37 port : 1604 Darkcomet Rat  88.232.98.37 modem giriş : admin  ttnet

telefon numarası bu : (0326) 618 2540 TT net adresi : 3266182540@ttnet arayıp tehtid edebilirsiniz lan ibne virüslü programlar niye paylaşıyorsunuz vs  : )

ID : AirTies_RT-206 Pass : ay150290

İsteyene trojanın bir örneğini yollayabilirim.

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

ava giderken avlanmak :)

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

sanane ister kullanir ister kullanmaz. adamin bilgilerini niye paylasiyosun? hacker mi oldun sen simdi?

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

sanane ister kullanir ister kullanmaz. adamin bilgilerini niye paylasiyosun? hacker mi oldun sen simdi?

o adam insanların emeklerini çalarken iyi ama değil mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Eline saglik birileri yediyse bunu onlemini alir. Herkesin bilisim prof u olmasini bekleyemezsin. Bu isi bilenlerde bilmeyenlere yardim edecek ki herkes keklenmesin. Kekleyeceklerde kendini gelistirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı

ava giderken avlanmak :)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Helal olsun hacı abi :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

Bu dediğine çok güldüm ya :) "sanane ister kullanir ister kullanmaz" Neyi ister kullanır ister kullanmaz kardeş ? trojanı mı ? böyle bir şey vardıda biz mi görmedik ya da adam programda bu benim trojanımdır ister keklenin ister keklenmeyin mi yazmış.Ortada bir program bile yokki komik olanda adam milletin bilgilerini çalarken birşey yok ben bilgileri çalan adamı gün yüzüne çıkarttığımda owwwwww .Görende ratı yediren sensin sanar yoksa senmisin ?

Not : hacker mi oldun sen simdi? Eğer ben bu konuyu bakın beyler ko pedal programı adı altında bi rat yaptım millete yedirdim 2-3 char soydum diye açsaydım evet dediğinde haklı olabilirdin.Sadece böyle bir olay yaşadım , ko pedal programı adı altında  milleti keklemeye çalışan bir vatandaşımızı gün yüzüne çıkarttım hepsi bu :)

Schwarz tarafından 20/Haz/14 17:06 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    DarkFall bunu yazdı

Bu dediğine çok güldüm ya :) "sanane ister kullanir ister kullanmaz" Neyi ister kullanır ister kullanmaz kardeş ? trojanı mı ? böyle bir şey vardıda biz mi görmedik ya da adam programda bu benim trojanımdır ister keklenin ister keklenmeyin mi yazmış.Ortada bir program bile yokki komik olanda adam milletin bilgilerini çalarken birşey yok ben bilgileri çalan adamı gün yüzüne çıkarttığımda owwwwww .Görende ratı yediren sensin sanar yoksa senmisin ?

Not : hacker mi oldun sen simdi? Eğer ben bu konuyu bakın beyler ko pedal programı adı altında bi rat yaptım millete yedirdim 2-3 char soydum diye açsaydım evet dediğinde haklı olabilirdin.Sadece böyle bir olay yaşadım , ko pedal programı adı altında  milleti keklemeye çalışan bir vatandaşımızı gün yüzüne çıkarttım hepsi bu :)

konuyu yanlis anladim, iyi yapmissin birader eline saglik :)

DarkFall tarafından 20/Haz/14 17:38 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski TBT...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Ko-Pedal-195732/  ? 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

konuyu dikkatli okusan ko pedal programı yükliyeceğini iddia ederek virüs yüklemeye çalışan çakma bir hackerın nasıl avlandığını anlarsın :D

Bizde çok ava gideni siktik sikildiklerini bile bilmiyorlardı ehehe :D

Bandito tarafından 20/Haz/14 18:28 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2881 Toplam Mesaj: 14