Koca 1Hafta Özgürsün Diyelim? Neler Yaparsın?
-
bende evde boşu daha 10 gün var ev bomboş karıda atamıyoz apartman dolu komşu hepside hacı diye biliyor bizi nan gecemi atsam :d
-
bende evde boşu daha 10 gün var ev bomboş karıda atamıyoz apartman dolu komşu hepside hacı diye biliyor bizi nan gecemi atsam :d
Sabah 5te hava aydınlanmadan gelecek bir kız bulursan o zaman olur :) Not:Ama aynı saatte çıkacak evden 24saat takılırsınız :)
Bizimkileri gitti yapayanlız kaldım. -
Abi ne bilim kız at,asıl,oyna :P bak ps2de var diyosun,nete bağlayabilsem karşılıklı araba yarışı yapardık :D midnight club 3 al ;) bi haftadan daha uzun sürer ;) :D para var diyon,git cdciye film al,oyun al.Benden bu kadar tavsiye çıkar,yapılcak bişi olsaydı ben yapardım,ii aydır özgürüm a.q canım sıkıldı :P
-
ByOzan +999999999999999999999999999999999999999999 hahahahahuahauhauha
-
markete git kuruyemiş fındık-fıstık-leblebi(çorum leblebisi)-çekirdek-antep falan al.
bol miktarda çikolata-meyve suyu-cips-kola-soda-su stok yap.
film satan-kiralayan yerlere git maksimum sayıda film al.
bi hafta boyunca evden çıkma.
ye-iç-yat film izle.
geri kalan zamanını küvet varsa doldur onun içinde geçir.
küvet yoksa duşun altına oturak falan koy otur orda.
telefonları kapat.
msn'i açma.
kimse yok oh ne güzel. -
hacı bence git al bi kasa bira, sora bi karton sigara(içinde 20 paket olanlardan) sora topla it kopuk bütün arkadaşlarını.. al cips mips falan filan.. lan ev 1 hafta boş kalsa neler yapmam a.q tam tersi biz annemle gidiyoz tatile ev babama kalcak o karı atar artık yerime :D
-
Şimdilik ilk gün herşey yolunda gidiyor.Büssürü film kiraladım pcde de vardı.Hatta biraz önce saw2 yi izledim yeni bitti :) Yataktan bi çıktım heryerim yapış yapış olmuş :) bu msgdan sonra banyoya giricem.
Nevale doldu taştı bi dünya bişiler aldım yine.4 arkadaş gelicek 9da ps2 kapışcaz sabaha kadar sürer kesin genelde kavga gürültü bol oluo ama güzel oluo :)
-
dai yapış yapış:)
sizde peçete fln yoq mu:)
sen sabah kız akşam ps,film,içki,cüğara taqıl.
hayata baq beaw.
bizimkiler hayatta bi hafta bi yere gitmes.
gitse kız atılmas altta babaannem war.
sesler duycak ahhh-ıhh-uhh=) -
ben olsam 1 hafta boyunca 7/24 evde tek basıma ibadet yaparım bakarsın bişiler olur :D saka bi yana ben olsam evde kalmam 1 hafta dısarda geciririm dısarda yatarım aq evden bıktım :D
-
Anca karı kız geliyor aklınıza yuh ya. Ben olsam arkadaşları eve toplar muhabbet felan ederim sabah kadar.Oyun oynarım film izlerim web sitesi yaparım en önemlisi uyurum ya :)
Toplam Hit: 4343 Toplam Mesaj: 31