folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kocaeli Merkez Ev Arkadaşı Arayışı

Kocaeli Merkez Ev Arkadaşı Arayışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

hocam ev arkadaşı olayı gerçekten sinir bozucu. Herkes -özellikle erkekler- ortak alanları bile "benim alanım istediğimi yaparım" mottosuyla hareket ediyorlar. Bu yüzden geçen dönem 3 defa ev arkadası değiştirdim. Sebebi çok basit ortak alanı temiz tut kardeşim. Eve hiçbir depozito vermeden beyaz eşyaya para ödemeden pansiyon mantığıyla yaşıyorlar. Ne temizlik var ne yediklerini yıkamak var. Sadece kiraya ve gelen faturaya ortak olup hiçbir sorumluluk almıyorlar hatta evden çıkmasını istediğimde, "Ne demek! Ben kira veriyorum bu eve, beni burdan çıkaramazsın" diyeni bile var. Ben aşırı temizlik yaparım demiyorum ama ortak yerlerde başkasını rahatsız etmeyecek şekilde hareket edebilliyorum. İçimi döktüm biraz :)

@italyan hocam ben de bayındırlıktayım 2+1 evdeyim. Ev arkadaşı bakacağım ama kararsızım bu konuda. Yapabilsem tek yaşayacağım ama durumum çok müsait değilim maddi olarak. Ne kadar kira veriyorsun hocam. Benim üzerimde internet var o yüzden evden çıkmayı pek düşünmüyorum.

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Kocaeli'nde tonla ogrenci var, madem halki barzo ogrenciyle eve cikarsin. Bende kocaelindeyim arada paslasir 2 oturur iceriz hocam

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

@italyan hocam ben de bayındırlıktayım 2+1 evdeyim. Ev arkadaşı bakacağım ama kararsızım bu konuda. Yapabilsem tek yaşayacağım ama durumum çok müsait değilim maddi olarak. Ne kadar kira veriyorsun hocam. Benim üzerimde internet var o yüzden evden çıkmayı pek düşünmüyorum.

Ev arkadaşları konusunda haklısın , ilk seneler çok sıkıntı çektim. Askere gidene kadar düzenim iyiydi. Mopaş'ın orada 12.ada'da kalıyordum. Şimdi devlet hastanesi hizasındayım 950ye çıktı kira.İdare ediyorduk çalışan bir arkadaşla , sakaryaya geçti o. Tekte idare edebilirim esasında fakat ekonomik durumlar malum 3 kuruşun hesabını yapar olduk. Ha düzgün birisini bulamazsam zaten yapacak bişey yok. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

Kocaeli'nde tonla ogrenci var, madem halki barzo ogrenciyle eve cikarsin. Bende kocaelindeyim arada paslasir 2 oturur iceriz hocam

Aynen öyle hocam , bakalım aramaya devam olursa olur. Olmazsa yapacak bişey yok. Valla iyi olur , Önümüzdeki 2-3 hafta benim için biraz sıkıntılı geçecek ama sonra görüşür ederiz. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 1897 Toplam Mesaj: 15
ev arkadaşı