Kocaeli Üniversitesi Mi Düzce Üniversitesi Mi ?
-
tabiiki kocaeli.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
düzce köy kocaeline göre düşünme bile.
----------------------------- -
bence yakınlık olarak düşünme kariyer olarak düşün önemli olan marka iş bulma imkanı hangisinde avantajlı olur onu düşün
-
hocam benim arkadas düzce endustrı kazandı gecen sene . ama 1 yıldır kocaelıde okuyo . bu sene de orda okycaklarmıs . anlıycagın :D kocaelınde okuyosun ama duzce dıploması alıyosun
-
tabiki izmit
-
ben kocaeliliyim ve memnunum sorun yok ;)....istanbul avcılarda oturuyorum gidip gelmesi kolay oluyo :D.
-
Ben Düzce üniversitesinde okudum hocam. Yazarsan köyde okursun onu söyleyim okul köyde öle büyük bi kampüste bekleme küçüktür. tek memnun olduğum yanı hocalarımdır onlara laf söylemem ama sehir olarak beklediğini karşılamaz onu söyleyim gelenlerin %90 ı pişmandır bu forumda daha başka düzce üniversitesi mezunları var onlarada sor verecekleri cavaplar aynıdır. :D Kocaeli yaz sen
-
tabiki kocaeli hocam :D
-
Kocaeli'nin merkez kampüsü ( Umuttepe ) Türkiye'nin en güzel kampüsleri içindedir. gerçi biz inşaat zamanına denk geldik ama olsun : ) Kocaeli'ye git derim hacı. sosyal aktivite imkanın da fazla olur.
-
kocaelide bildiğin hayat yazın 11 kışın 10dan sonra biter hacı gittim gördüm yendim. ha okula gelirsek öle çok kaliteli bi eğitim yok ama işini görür diyim.