folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kocaeli Üniversitesi Ve Mekatronik Mühendisliği

Kocaeli Üniversitesi Ve Mekatronik Mühendisliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

Mekatronik tokata açıldı bu sene. fakulte binası daha sıfır kilometre . ama tokattan neler beklersin onu bilemiyorum :P eğitim açısından kaliteli hocaların olduğunu duymuştum. bu kadar biliyom ayrıntılı istersen pm den ulaşabilirsin

Ha Ha!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Kocaeline de anadolu dedin ya, hangi ülkede yaşıyorsun hocam sen ya?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

güzeldir hocam kocaeli. istanbulun dibi zaten hatta anadolu yakasında oturan birisi için avrupa yakasından daha yakın diyebilirim (tuzlada oturuyorum :D)

=)
Toplam Hit: 2980 Toplam Mesaj: 14