Kod Bilmeden Web Sita Yapacağım Bir Program Var Mı?
-
ben bir tane program kullanıyorum web page maker fakat yaptığım sitenin alanını kaldırmadı ve sorun vermeye başladı.acaba web page maker benzeri başka bir program var mı?kodlama bilmiyorum ve bana image leri görerek yapacağım bir program gerekiyor eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
-
WebIdeaTree,metaproductsws, amaya vs vs bunları 1-2 hafta once dj_alper03 vermıştı sıteye bır baqk paylaşım/downloada bulursun..
-
Ana Sayfa İçin Capsil Var Onu BiLiyorum Tek
-
CLK-J35 arkadaşım ben forumda dj alper 03 nicli arkadaşın bu tür programlardan bahsettiği kısmı bulamadım.
-
yani sana upload edeyım ama sorun var ınt te ayrıca compi altta yazı yazmış bencede ben şahsen ındırdım ama cd arşiv kalsın dıye ındırdım ayrıca asp ve php oğrenmeye bak gerçekten ben asp bılmıyorum ona sonra geçerım artık şimdilik gerekmıyo zaten.
Al buldum:
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=21192 konuıyu incele -
Hie o tur programlarla tasarim yapin ikitane lamer agziniza etsin sonra:)...Bu tur programlari genelde teknolojiyi sevmeyen merakı olmayan adamlar kullanıyor html ogrenmek php asp java ogrenmek zor geliyor bunlarda haziri var diye yapisiyor sonra site yaptim diye ese dosta hava atiyor :)...Yazik a.q ..neyse okuldan yeni geldim yemekte barbunya var gidim 3 tabak zikimlanim.
-
en unlusu FrontPage... e office in de vardir sanirsam... hem nereye kadar ki hazir kodlarla, yani en azindan az cok oorenmen lazim..
-
15 gün içinde büyük çapta bir ssite yapmam gerekiyor kodlamayı bende öğrenmek istiyorum ama sizce 15 gün içinde kodlamayla site yapabilirmiyim?hiç bilmiyorum çünkü :( çok çabuk öğrenip yapmam gerekiyor.sizden son ricam olacak,en çabuk şekilde nasıl öğrenebilirim?
-
ben dreamweaver la başlamıştım bununl kod bilmene gerek yok dizayn bölümünden yapıp code bölümünden de kodları görebilirsin
-
alla alla niye kimse dreamweaver kullanmıo yaf hem coder hem deisgner için ideal. Bence onu dene
-
ben Macromedia Dreamweaver MX kullaniyorum dene derim cok guzel isini gorur
Toplam Hit: 2168 Toplam Mesaj: 17