folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder Kod Yazacak Ücretsiz Yapay Zeka Arıyorum

Kod Yazacak Ücretsiz Yapay Zeka Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prototype461y5k
    prototype461y5k's avatar
    Erkek

ayin 25ine kadar https://manus.im/ ucretsiz hocam ben yeni uygulama yaptirdim kendisine.

https://github.com/prototype461y5k/the-shot-card

Ânı yakala
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    serdo bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    serdo bunu yazdı

bilgi ve edebiyat projem için scripti yapay zeka aracı ile kuracağım aslında kuruluma başladım ama claude ve codex limitleri doldu ve ücret ödeyecek gücüm yok,  yani projem yarıda kaldı ücretsiz bu işi halledecek yöntem yok mu yani sürekli para ödememek bana mantıksız geliyor bana yol ve yöntem gösterin

Hocam adam gibi çalışan yapay zekalar ücretsiz değil, kaliteyi bedavaya bulamıyorsun.

Bende senin gibi düşünüyordum ama işin rengi öyle değil. Yol yakınken vazgeç bu sevdadan.

evde kendi sınırsız llm'ini kurmak 300-400bin TL arası birşeye denk geliyor. alternatifin bu.

openrouter gibi çözümlere yönelebilirsin. 18 aylık gemini alabilirsin. ortak chatgpt businnes alanlar var. onlara bakabilirsin.

haklısın hocam ama ortak kullanımdan uzak duruyorum gemini pro aile paketi olmayan ortak kullanım olmayan varsa alırım 

hocam şu satılan 18 aylık geminiden al geç. ortak değil sanıyorum o

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek

manus 1.6 ücretsiz suan isteedigini yapabilir bence 

ama dil göte parmak atılır. analdır oraldır bunlar moraldır.
Toplam Hit: 254 Toplam Mesaj: 14
yapay zeka scripti