Kod Yazarken Coşturcak Müzik (İstek)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------axihacker reloaded amk :| olm sen ne yüzsüz bir adamsın ya ?
-----------------------------
msn den soruyom sen axi-hacker sın dimi diom :D diokihayır o kim tanımıorum :D
cocuk yaa :)
-
Pentagram-This too will pass
Pentagram-Kam
Bunlar işini görür...
-
olayı değiştirmeyin...
istiklal marşı zaten war hoja;)
-----------------------------------------
bayhan
--------------------------------------------------
oda war ama dinelmiyorum
-
bayhan
-
-
Rammstein >> Du hast
Rammstein >> Feuer frei
Bunlar seni coşturur dostum.
-
heh linkin park felan hafif seyler dinle numetalmis punkmis ei gider. agir seyler kafa siker ilk basta gaza gelir 2 saat sora bas agrisindan yataga gidersin.
-
korpiklaani dinle.. bunalti.com dan bakarsan bulurusn.. olmadı mediaportal.ru ya bak.. folk rock viking metal falan..
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------ewt beyler ben php bir scripti editliçem fakat iş çok olduğu için cnm sıkılıyor
holy,rene abümden bekliyorum,şeyh bu siteyi kodlarken ne dinledi bende dinlesem bir yaraı olur mu:/
-----------------------------benden sana küçük bir tavsiye, önce kendin ol derim.canın ne istiyorsa onu dinle.senin neyle coşacağını senden başka kimse bilemez.o şunu yapmış, ben de onu yapmalıyım, o böyle davranıyor, ben de böyle davranmalıyım gibi düşüncelerden sıyrılmalısın.
ayrıca beni dinlemeni de söylemiyorum. :) kendin ol dedim ya.sadece küçük bir öneri.
kodlamanda başarılar dilerim.
-
http://rapidshare.com/files/35721669/13-fatal_bazooka-chienne_de_vie_feat._tristesse_au_soleil.mp3
al senın ıcın uploadladım bunu :D costurmazsa ne olaim fransız hıphop adam saglam soluo