Kodlama Bilmiyorum Diye Üzülme! Site Oluşturma Sihirbazı, Web Page Maker 3.02
-
iyide kodlama bilmezsen böle basit şeylerle uğraşırsınız :) bu alet db filan oluşturup, kodlarını kendimi koyuyo :D
-
ondan sonra türkler niye bişey yapamıyo. bu kadar beleşçi olursak yapamayız tabi |:
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
ondan sonra türkler niye bişey yapamıyo. bu kadar beleşçi olursak yapamayız tabi |:
-----------------------------Hocam koydu son lafı işte :D Daha uzatmaya ne gerek var :D
-
abi 2 senedir bu program ile html site yapıyorum süper walla.. dw ye kıl olup beceremeyenler için gelsin :)
-
HighNitro bunu yazdı:
abi 2 senedir bu program ile html site yapıyorum süper walla.. dw ye kıl olup beceremeyenler için gelsin :)
-----------------------------bunla nie yapıorsun?
template monster indir daha kaliteli :|
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------bunla nie yapıorsun?
template monster indir daha kaliteli :|
-----------------------------ettiğin lafa bak ?
adam bu programı kullanıyom diyo sende diyon tm kullan ne alaka :|
-
hacı iyi güzelde bunun
kodlama bilmiyorum diye üzülme git kodlama öğren
versiyonu daha iyi bence (:
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------hacı iyi güzelde bunun
kodlama bilmiyorum diye üzülme git kodlama öğren
versiyonu daha iyi bence (:
-----------------------------haklısında bu az zamanda büyük işler başarmak için,uğraşmamak için vb. :)
mesela uzaktan bi arkadaşınız bi iş için site istiyo oturup kodlucan mı :)
ya da yarına bitmesi gereken bi proje var...
falan fıstık belki lazım olur 3mb bişi zati alla alla :D
-
arkadşlar ben bu proğramı indirdim,kurdum, çalışmamıda yaptım ama nasıl kaydedecem ? ftp ye düz mü atacam ? şu tasarımımı yaptım :) gersiini biri hayrına anlatsa ei olur :)
edüt : hacılar hadi la :s biriniz bişiler yazında yapim şu siteyi :s
-
djtyk bunu yazdı:
-----------------------------arkadşlar ben bu proğramı indirdim,kurdum, çalışmamıda yaptım ama nasıl kaydedecem ? ftp ye düz mü atacam ? şu tasarımımı yaptım :) gersiini biri hayrına anlatsa ei olur :)
edüt : hacılar hadi la :s biriniz bişiler yazında yapim şu siteyi :s
-----------------------------walla aga bunun düzü tersi yok. oluşturulan dosyaları at ftpden işte :S neyini anlamadınki?