Kodlamayı Nasıl Şifrelerim [Php]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

Elemanın kodlara baktığında gözükmemesi yada şifrelenmesini istiyorum bunun için nasıl bir pro, yada yöntem vardır yolu yordamı nedir?.Açık kaynaklı olmıcak sadece ben geri çevirebiliyim.

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

benimde merak ettiğim bir soru var. Ioncube ile encode edilen dosya server tarafında kendi YÜKLÜ servis .dll si ile çözümleniyor, php kodda bu kullanılıyor. Ben kendi algoritmamla şifreleme yapıp egemen.dll yi sunucuya atıp bunu php de kullanmam ne kadar mümkün ? hostlar izin verirmi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

benimde merak ettiğim bir soru var. Ioncube ile encode edilen dosya server tarafında kendi YÜKLÜ servis .dll si ile çözümleniyor, php kodda bu kullanılıyor. Ben kendi algoritmamla şifreleme yapıp egemen.dll yi sunucuya atıp bunu php de kullanmam ne kadar mümkün ? hostlar izin verirmi ?

hocam benim sorumu çözümleyipde sorsaydın sorunu şimdi benim kafa iyice gitti :d

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Php Kod Veya Dosya Şifreleme (Tasarım Şifreleme)

Bazı premium temalarda veya ücretli scriptlerde karşımıza çıkan ve Base64 veya MD5 şifreleme algoritmasından farklı olarak kendi decode motoru olan ionCube ile php dosyalarınızı şifrelemekister misiniz?

Öncelikle belirtmek isterim ki hiç bir şifreleme tam anlamıyla çözülemez değildir. Ancak ionCube, diğer sistemlere nazaran çok daha başarılı ve karmaşık bir encode (şifreleme) sunduğu için bu alanda tercih edilen popüler sistemlerin başında yer alır.

IonCube ile şifrelenmiş bir kodun decode edilebilmesi için, ilgili sunucuda ioncube decode yazılımının yüklü olması gerekmektedir. Aksi halde bu kod, php motoru tarafından okunamaz ve yorumlanamaz.

Diyelim ki bir wordpress veya joomla teması hazırladınız ve footer dosyasından linkinizin kaldırılmasını istemiyorsunuz. Ya da wp-config gibi veritabanı bağlantınızı sağlayan önemli dosyaların görüntülenmesine karşı, bu dosyayı okunamaz hale getirmek istiyorsunuz…

O halde BURADAN ioncube sayfasına girip, üye olmanız ve hesabınıza kredi yüklemeniz gerekecek. (minimum 5 Dolar) Krediniz onaylandıktan sonra (eğer 5 Dolar yüklediyseniz, sistem size 10 dosya şifreleme hakkı tanıyacaktır.) Encode sayfasına giderek şifrelenmesini istediğiniz dosyayı veriyor ve saniyeler içinde şifrelenmiş halde geri alıyorsunuz.

Tüm işlem bu kadar! Artık bu dosyayı sunucunuza yükleyip, kullanabilirsiniz.

Böyle bişey buldum belki işinize yarar

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

zamanında yapmıştım. delphi ile php için extension yazmıştım. mümkün yani 

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

zamanında yapmıştım. delphi ile php için extension yazmıştım. mümkün yani 

host sıkıntı çıkarmıyor mu dostum ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

host sıkıntı çıkarmıyor mu dostum ?

ben hostta denemedim localhost kurduğum için. php nin önceki sürümlerinde aynı dizine attığın extension u kullanabiliyodun ama sonradan kaldırdılar fonksiyonu. hostla görüşmen lazım bunu bazısı izin verebilir bazısı vermiyebilir. sonuçta yüklenicek extensionu o hostu kullanan herkes kullanabilicek. güven meseleside var işin içinde. extensiona log tutturabilirsin vs vs

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Şuanda çözülemeyen encder henüz yok. sadece public olmamış decoder var okadar. 

Decode edilemeyen encoder şu an yok sadece zor decode edilen ve tam doğru decode edilemeyen sistem var.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    Arkadaşın bilgisi hangi doğrultuda yada benimki of kadar bilmiyorum ama benim bilgim Php nin asla çözülemediği doğrultusunda henüz şimdilik. Eğer mürid tarayıcıdaki kaynak kodu soruyorsa da bu konuda bir sorun olmaz çünkü orası html kodu yani orda of asp yada Php kodu bulunmaz insaallah doğru anlamışımdır.

I am Jack's inflamed sense of rejection
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    Arkadaşın bilgisi hangi doğrultuda yada benimki of kadar bilmiyorum ama benim bilgim Php nin asla çözülemediği doğrultusunda henüz şimdilik. Eğer mürid tarayıcıdaki kaynak kodu soruyorsa da bu konuda bir sorun olmaz çünkü orası html kodu yani orda of asp yada Php kodu bulunmaz insaallah doğru anlamışımdır.

çok yanlış anlamışsın :). adam script dosyalarının şifrelenmesinden bahsediyor. script adamın elinde olucak ama kodlar şifreli olcağından değişiklik yapamıycak

Bittik biz bittik
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı:

asiminnesli bunu yazdı:

çok yanlış anlamışsın :). adam script dosyalarının şifrelenmesinden bahsediyor. script adamın elinde olucak ama kodlar şifreli olcağından değişiklik yapamıycak

:) fazla yanlış olmuş benimki:)

I am Jack's inflamed sense of rejection
Toplam Hit: 2113 Toplam Mesaj: 12