Kodu-Mun Sağlık Sigortası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

şimdi benim dönüş ve yardım sürecim şöyledir önemliden önemsize doğru

1. Kaza yapmış müşteri 2. yolda kalmış müşteri 3. Müşteri 4. Takipçilerim (enteresan olaylar gelirse hızlı dönerim :) )  5. Müşterim olmayan (1 saattede cevap yazarım 1 hafta sonrada psikolojime bağlı)

sağlıkla ilgili videolar çektim bir sürü şey yazdım şimdi aynısını belirtmeme gerek yok ama şunu söyleyim son zaman sağlık sigortalarında medikal risk operasyonları daha seçici davranıyor

iyi bir şirkette yıllarca kalıp kaime düşmedikçe devam ettikçe ameliyat provizyonu bile 20-30 dk da geliyor ayaktakiler zaten anında

her olay her seneryo farklıdır zebek kendi tarafından yazmış iç yüzünü bilmeden yorum yapamam kuralları iyi bilmek lazım

müşterilerimin çoğu kendi işlerini kendileri yapıyor bu ay 1 müşterim var tss den tıbbi malzeme sonradan ödemesini açtı sonra vaz geçdi başka malzeme aldı 2 defa red yedi tekrar yazdı kendisinin haklı olduğunu belirtti (dahili malzeme içine girmiyordu normalde) malzemesinin parasını aldı 9800 tl aldı dünde duş kabini camı kırılmış 3 binlirada ona açmış onuda aldı bana gerek kalmadan kendi hal ediyor :) 

bilinçlenmek önemli dj bugün var yarın yok yarın ölsem ne olacak internette başka adam yok benim gibi (harbiden yok la )

Hocam babamın araca bir trafik sigortası yapmamız lazim. Yarın müsaitsen konuşalım. Kolaylıklar.

@zeybekustasi hocam ben çocuk doğunca başladım bu işlere. Bütçe meselesi tabi ama paran varsa yaptirmakta fayda görüyorum. Ben tss olmasına rağmen hafif hasta olduğumda devlete gidiyorum. Ciddi anlamda kuskulanirsam kullanıyorum. Bu sekilde fiyatlandırma konusunda bir kontrol sağladığımı umuyorum. Şimdi aldim başımı Ereğli tarafina göçüyorum oralarda ne b*k yeriz hiç bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı..

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Ziraatci bunu yazdı

Ben allianzdan 4 yildir yaptiriyorum bu yil sağlam ameliyat oldum hepsini karsiladi eylulde yenilemek icin kac oderim onu dusunuyorum

Eylülde yazsana hocam ne yapacaklar merak ediyorum

Simdiye kadar hic ama ucuk teklif almadim hep cevremle karsilastirdim her yilda full arti full kullandim hocam ama simdi ameliyat ve fizik tedavi aldim merak  ediyorum sonucu 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Annem ve babama allianz'dan yaptırıyorum.

48 bindi geçen sene. Babam ameliyat oldu, fizyoterapi falan derken, 75 bin TL kullanmış geçen sene.

Bu sene güncel fiyatı 82 bin oldu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı

48 bindi geçen sene. Babam ameliyat oldu, fizyoterapi falan derken, 75 bin TL kullanmış geçen sene.

82K cok yav.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı

özür diliyorum kusura bakmayın bu si*kko fiyatlama ne kadar mantıklı? Sen 75 bini cebimden vericem desem 55 e yaparlardı operasyonu şimdi senden geri topluyor gibi parayı. Çok kötü bu iş.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Bizimki gecen sene 35-40 yas icin 15.000-17.000 TL idi. Onceki sene 8000 kusur idi.

Bu sene kasimda falan yenilenecek. 25.000-30.000 civarı olur  herhalde (ulkedeki enflasyonda hic dusmedigi icin)

Yas ve risk grubu (hastalik geçmişi) arttikca fiyatın artmasi normal 

Ozel hastane kullanan icin mantıklı, kullanmayan icin pahali kacabilir. 

AnaMuhalefet tarafından 21/Haz/25 21:00 tarihinde düzenlenmiştir

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Soranlar vardi ameliyat olmustum yenileme geldi ayakta 10 icin 

Cocuk 3 yasinda 3 kisi icin 58 bin citki allianz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Ziraatci bunu yazdı

Ben allianzdan 4 yildir yaptiriyorum bu yil sağlam ameliyat oldum hepsini karsiladi eylulde yenilemek icin kac oderim onu dusunuyorum

Hasar kaydı açmışlar yüksek çıkar :D

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bende geçtiğimiz günlerde 6 aylık oğluma ve kendime yaptırdım.

çocuk 2 yaşından güccük olduğu için tek başına yapılamıyormuş, mecbur kendime de yaptım.

bu allianz'da üçüncü yılım, inş seneye yenileme zamanında ömür boyu yenileme garantisi şölebertleyecekler.

48bin TL ödedim.

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 1659 Toplam Mesaj: 20
özel sağlık