Kodu-Mun Sağlık Sigortası
-
DJ_Alper bunu yazdı
şimdi benim dönüş ve yardım sürecim şöyledir önemliden önemsize doğru
1. Kaza yapmış müşteri 2. yolda kalmış müşteri 3. Müşteri 4. Takipçilerim (enteresan olaylar gelirse hızlı dönerim :) ) 5. Müşterim olmayan (1 saattede cevap yazarım 1 hafta sonrada psikolojime bağlı)
sağlıkla ilgili videolar çektim bir sürü şey yazdım şimdi aynısını belirtmeme gerek yok ama şunu söyleyim son zaman sağlık sigortalarında medikal risk operasyonları daha seçici davranıyor
iyi bir şirkette yıllarca kalıp kaime düşmedikçe devam ettikçe ameliyat provizyonu bile 20-30 dk da geliyor ayaktakiler zaten anında
her olay her seneryo farklıdır zebek kendi tarafından yazmış iç yüzünü bilmeden yorum yapamam kuralları iyi bilmek lazım
müşterilerimin çoğu kendi işlerini kendileri yapıyor bu ay 1 müşterim var tss den tıbbi malzeme sonradan ödemesini açtı sonra vaz geçdi başka malzeme aldı 2 defa red yedi tekrar yazdı kendisinin haklı olduğunu belirtti (dahili malzeme içine girmiyordu normalde) malzemesinin parasını aldı 9800 tl aldı dünde duş kabini camı kırılmış 3 binlirada ona açmış onuda aldı bana gerek kalmadan kendi hal ediyor :)
bilinçlenmek önemli dj bugün var yarın yok yarın ölsem ne olacak internette başka adam yok benim gibi (harbiden yok la )
Hocam babamın araca bir trafik sigortası yapmamız lazim. Yarın müsaitsen konuşalım. Kolaylıklar.
@zeybekustasi hocam ben çocuk doğunca başladım bu işlere. Bütçe meselesi tabi ama paran varsa yaptirmakta fayda görüyorum. Ben tss olmasına rağmen hafif hasta olduğumda devlete gidiyorum. Ciddi anlamda kuskulanirsam kullanıyorum. Bu sekilde fiyatlandırma konusunda bir kontrol sağladığımı umuyorum. Şimdi aldim başımı Ereğli tarafina göçüyorum oralarda ne b*k yeriz hiç bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı..
-
zeybekustasi bunu yazdıZiraatci bunu yazdı
Ben allianzdan 4 yildir yaptiriyorum bu yil sağlam ameliyat oldum hepsini karsiladi eylulde yenilemek icin kac oderim onu dusunuyorum
Eylülde yazsana hocam ne yapacaklar merak ediyorum
Simdiye kadar hic ama ucuk teklif almadim hep cevremle karsilastirdim her yilda full arti full kullandim hocam ama simdi ameliyat ve fizik tedavi aldim merak ediyorum sonucu
-
Annem ve babama allianz'dan yaptırıyorum.
48 bindi geçen sene. Babam ameliyat oldu, fizyoterapi falan derken, 75 bin TL kullanmış geçen sene.
Bu sene güncel fiyatı 82 bin oldu.
-
Kutengri bunu yazdı
48 bindi geçen sene. Babam ameliyat oldu, fizyoterapi falan derken, 75 bin TL kullanmış geçen sene.
82K cok yav.
-
Kutengri bunu yazdı
özür diliyorum kusura bakmayın bu si*kko fiyatlama ne kadar mantıklı? Sen 75 bini cebimden vericem desem 55 e yaparlardı operasyonu şimdi senden geri topluyor gibi parayı. Çok kötü bu iş.
-
Bizimki gecen sene 35-40 yas icin 15.000-17.000 TL idi. Onceki sene 8000 kusur idi.
Bu sene kasimda falan yenilenecek. 25.000-30.000 civarı olur herhalde (ulkedeki enflasyonda hic dusmedigi icin)
Yas ve risk grubu (hastalik geçmişi) arttikca fiyatın artmasi normal
Ozel hastane kullanan icin mantıklı, kullanmayan icin pahali kacabilir.
AnaMuhalefet tarafından 21/Haz/25 21:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Soranlar vardi ameliyat olmustum yenileme geldi ayakta 10 icin
Cocuk 3 yasinda 3 kisi icin 58 bin citki allianz
-
Ziraatci bunu yazdı
Ben allianzdan 4 yildir yaptiriyorum bu yil sağlam ameliyat oldum hepsini karsiladi eylulde yenilemek icin kac oderim onu dusunuyorum
Hasar kaydı açmışlar yüksek çıkar :D
-
bende geçtiğimiz günlerde 6 aylık oğluma ve kendime yaptırdım.
çocuk 2 yaşından güccük olduğu için tek başına yapılamıyormuş, mecbur kendime de yaptım.
bu allianz'da üçüncü yılım, inş seneye yenileme zamanında ömür boyu yenileme garantisi şölebertleyecekler.
48bin TL ödedim.