Kodumunun Zibidisi
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bacakta parlıyo ağda mı yaptın len :D
Tornavida nın şey ettirdği şeye katılıom benm bütün arkadaslarım normal sayılır sınıf inek 15 kız 3 erkek :O
erkeklerin 2 si de top gibi bişi anlıcan sınıfta tekim :)
-----------------------------Ohh ne güsel sırayla çakarsın sen onlara :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
Tornavida nın şey ettirdği şeye katılıom benm bütün arkadaslarım normal sayılır sınıf inek 15 kız 3 erkek :O
-----------------------------olm o bacak mı :S
-
zumsuk bunu şeettirdi-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------olm o bacak mı :S
-----------------------------malesef evet athzai nin :D ağda yaptıınıda öğrendik :D
adam vukuatlar bölümünden baska bölümle uğraşmıor amk :D
-
wuhahah :D a.k deli bu genclık :D arpaları fazla gelıor :D hacı iz kalmasın dıe kremler var bizim arkdas da pisikletten dustu yuzu her tarafı o şekılde şimdi hiç bi izi yoq eczaneye git bişi verirler :D Ata sözü ( kedi amini görmüş ben bu derten ölürüm hesabi yapma :)
-
la biz ilkokulda rotringle kolumuzu çizerdik faça attım derdik amk :) 1 hafta o çizik dururdu şekil olurdu öle kabarırdı falan
bide o boxer sanırsan eger boxer sa çizgileri güzelmiş :)
Muhauhahuauha
------------------------------------------------------------------------------------------
edit : ekleme :) 2. edit : boxer yazcaama bozer yazmısım ( nerden gelmişse )
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------la biz ilkokulda rotringle kolumuzu çizerdik faça attım derdik amk :) 1 hafta o çizik dururdu şekil olurdu öle kabarırdı falan
bide o boxer sanırsan eger bozer sa çizgileri güzelmiş :)
Muhauhahuauha
edit : ekleme :)
-----------------------------
kalite katılıor arkdas biz kilot giyyuoz o boxer :D yasasın Kilot onda nasıl rahat edıorsnuz hacım ya dalga sureklı ayakta duruor bende o :D -
hahah aga coq guseldı su lafın " normal bır arkadaşım yoqmu ya" aga harbı coq güLdüm o esnada alsaydın sadrazam kamışını gerısını sen anla işte .
-
Afyon bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------la biz ilkokulda rotringle kolumuzu çizerdik faça attım derdik amk :) 1 hafta o çizik dururdu şekil olurdu öle kabarırdı falan
bide o boxer sanırsan eger bozer sa çizgileri güzelmiş :)
Muhauhahuauha
edit : ekleme :)
kalite katılıor arkdas biz kilot giyyuoz o boxer :D yasasın Kilot onda nasıl rahat edıorsnuz hacım ya dalga sureklı ayakta duruor bende o :D
-----------------------------hacı ben oğlum olursa kilot boxer falan giydirmicem biz giyiuoz kücük kalıo araplar giymior abi kolum kadar oluyo :) cocugumun gelecegini düşünerekten giydirmicem
-
athzai la olm üfle gecer:) bi şey olmaz mk:P
-
Fotoğrafa bakmadan önce ufak bişey sanıyodum. O ne öyle nasıl şaka bu? a.q. deşmiş resman ya..