Kokoreç :|
-
evet beyler kokoreç seven kim sevmeyen kim :|
hayatımda ilk defa öss den 3 gün önce yedim arkların ısrar etmesiyle ve hosuma gitmişti 2-3 günde bir fln gidioruz artık :D gece 12 de falan acaip sarıor bide muhabbet dönüor gittimiz yerde bi boncuk amca var ahahah
süper şeyler anlatıo :)
bide sizin görüşlerinizi alaym istedim :)
kokoreç ciye kokorecn daha güzel olması için ne sölemeyiz vs ... :)
-
hiç yemedim ama cok merak ediyorum , en yakın zamanda bende denicem.Bu saate bu konuda normal değil lan ne iş ?
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------hiç yemedim ama cok merak ediyorum , en yakın zamanda bende denicem.Bu saate bu konuda normal değil lan ne iş ?
-----------------------------bu aksamda yedimde az önce geirdim kokusu geldi böle canım istedi bi daha :F
-
tek kelimeyle süper abi bide kokorecten sonra midye yicen off
-
acıktm amk :F k0k0reç kraldır wala :| (Y)
-
AB nin kaldırılmasını istediği sokaklarda satılmasına izin vermediği milli yiyeceğimiz
bayılırım :D
-
hiç denemedim, asla denemeyi de düşünmüyorum :s
-
Rakinin uzerine super gidiyodu geceleri. Aman allahim ozledim
-
adamlar 3lü 4lü koca seleri nasıl satıolar diordum hep =) bide baırsak [ b*k ] tan yapılıor demişlerdi iice tırsmıstım :D ama bi gün bi yedimm offff oda ne öle süper bişeydi :D + midyede öyle + çiğköfte rullz xD
AB ye girersek bu kokorec kalkcakmıs la =)
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------adamlar 3lü 4lü koca seleri nasıl satıolar diordum hep =) bide baırsak [ b*k ] tan yapılıor demişlerdi iice tırsmıstım :D ama bi gün bi yedimm offff oda ne öle süper bişeydi :D + midyede öyle + çiğköfte rullz xD
AB ye girersek bu kokorec kalkcakmıs la =)
-----------------------------
ya anlatma acıktm :| :Ç:Ç:Ç -
faydalıdır. zihin açar. babam aşçıyken çok yerdim. sabahın 7sinde kahvaltıda yediğim günleri unutamıyorum:) lezzetli böyle kırmızı biberde yağlı bi şekilde uff. domatesle ekmek arasında bir de kola yanında.. tadını unutmuşum 10 yıl oluyor sanırım yemeyeli. taksime çıkarken çeyreğini 2 ytl satıyorlardı kıyamadım :(
küçük bi not: bağırsak mağırsak hikaye tadın bi bp*ok olsa yersiniz :)