Kokpit Tarzı Araba Yarışı Önerisi
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
Tahribat Forum
Dosya Paylaşım Programlarıgelmiş geçmiş bana göre en iyi araba yarışı oyunu grand tourismodur. ama sadece playstation için çıkarıyorlar. çünkü sırf o oyun için playstation alan kitle mevcut.
-----------------------------bence de gran turismo en iyisi, d yok hocam sonunda :)
-
ehliyete filan mı hazırlanıyon :)
-
@Barış demek ki adam klavyeyle oynayacak , sim. Oyunları sarmaz ki klvyyle :|
-
@ SweetyVolty
ne0n12 bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar söyle kokpit tarzı bir araba yaırşı arıyorum direksiyon hakimiyeti güzel olan...
valla ben bu yorumu görünce direksiyon seti var dedim.
klavye ile oynuycaksa hepsi aynıdır :D
-
Paylaşımlar icin sağolun hocalar ama klavyede oynucam direksiyon yok ama araştırıorum alıcam . Bu arada test driver indirmeği seciyorum sağolun :)
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------@ SweetyVolty
ne0n12 bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar söyle kokpit tarzı bir araba yaırşı arıyorum direksiyon hakimiyeti güzel olan...
valla ben bu yorumu görünce direksiyon seti var dedim.
klavye ile oynuycaksa hepsi aynıdır :D
-----------------------------Burda bu lafı derken oyundakı direksiyon hakimeyitinden bahsettim ama 2 türlüde anlamaya yol açan bir cümle olmuş sorry :)))
-
life for speed indir dene hocam çok seveceksin, grafikler süper değil ama sürüş olayı harika...
offroad drive da güzel
-
Hocam kusura bakma dalgınlık işte bende xbox oldugu için direk atlayıp Forza Motorspot dedim :D
-
Hocalar tekrar teşekkürler birde lu Dirt 3 nasıl bılen varmıdır :)
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------shift 2 unleashed