folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kol-Omuz-Göğüs Kası İçin En Kolay,En Etkili Yöntem Arayanlar İçeri

Kol-Omuz-Göğüs Kası İçin En Kolay,En Etkili Yöntem Arayanlar İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

çizik atim ben buna istanbula kaçtığımda bakarım bi ara bakalım nasıl bişimiz

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şiddetle tavsiye ederim ben çalışıyorum uzun zamandır

http://translate.google.com.tr/translate?js=n&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fwww.sport-fitness-advisor.com%2Fdumbbellexercises.html

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1-kilo verdirirmi

2-güç kazandırırmı

3-kazandırırsa nekadar kazandırır

4-kullanımından bişi anlamadım ayrıca kullanırken tam olarak ne yapıyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:
    -----------------------------

DestinatioN bunu yazdı:

12 bin 500 küsür devir yaptım onla :D senin rekorun ne :D 

ilk gün 7binle başladım hocam şu an 9binlerdeyim.. :) yakında yetişirim rekoruna :)

5 gün oldu benimde :) 9938 rekorum hergün farklısını yapıyom :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

hocalar mağazalar karşıda kalıyor taksimde ki yeride haritada göremedim bu ürünü almam lazım illa ki ist. dışında kiler ne yapıyor?

Hayat paylasmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

PoLiZei bunu yazdı:

hocalar mağazalar karşıda kalıyor taksimde ki yeride haritada göremedim bu ürünü almam lazım illa ki ist. dışında kiler ne yapıyor?

internetten sipariş  versene ben bir tane verdim büyük ihtimal salı günü  elime geçer

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

hangi siteden verdin kardeş havale ödemeli lazım bana kredi kartım yok

Hayat paylasmaktır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    PoLiZei bunu yazdı:

hangi siteden verdin kardeş havale ödemeli lazım bana kredi kartım yok

hepsiburada

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hacilar olay kas yapmak degil. Ilk etapta fazla calisan kaslari vucut analiz edip oraya daha fazla kan pompaliyor, 2-3 hafta calisiyorsunuz powerball veya baska aletlerle(vucut gelistirme salonlari dahil) ...bir muddet sonra bakiyorsunuz ki, sismissiniz,ooo kas yaptim diyorsunuz ama olay tamamen o bolgelerdeki kaslar yogun is temposu altina girdigi icin kan pompalamak ve oksijen ihtiyacini karsilamak. Vucut ciddi anlamda kas yapimina 5-6 aylik bir yuk altina girme periyodundan sonra basliyor. Yani kas yapmak istiyorsaniz, duzenli kilo artirimi da yapabileceginiz bir gym salonuna yazilmak daha mantikli . Poweball bir sure sonra isinize yaramayacaktir.Pompaladiginiz kanla kalacaksiniz :) Bu isin bilimsel aciklamasi budur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Hacilar olay kas yapmak degil. Ilk etapta fazla calisan kaslari vucut analiz edip oraya daha fazla kan pompaliyor, 2-3 hafta calisiyorsunuz powerball veya baska aletlerle(vucut gelistirme salonlari dahil) ...bir muddet sonra bakiyorsunuz ki, sismissiniz,ooo kas yaptim diyorsunuz ama olay tamamen o bolgelerdeki kaslar yogun is temposu altina girdigi icin kan pompalamak ve oksijen ihtiyacini karsilamak. Vucut ciddi anlamda kas yapimina 5-6 aylik bir yuk altina girme periyodundan sonra basliyor. Yani kas yapmak istiyorsaniz, duzenli kilo artirimi da yapabileceginiz bir gym salonuna yazilmak daha mantikli . Poweball bir sure sonra isinize yaramayacaktir.Pompaladiginiz kanla kalacaksiniz :) Bu isin bilimsel aciklamasi budur.

hocam bunda olay farklı,doğru söylüyorsun ancak bu alet vücut sıkılaştırmaya yarıyor yani şişirmiyor zaten çalıştıgın bölgeyi..sıkılaşmayı hissediyosun zaten..

Toplam Hit: 8510 Toplam Mesaj: 53