Kol-Omuz-Göğüs Kası İçin En Kolay,En Etkili Yöntem Arayanlar İçeri
-
çizik atim ben buna istanbula kaçtığımda bakarım bi ara bakalım nasıl bişimiz
-
şiddetle tavsiye ederim ben çalışıyorum uzun zamandır
-
1-kilo verdirirmi
2-güç kazandırırmı
3-kazandırırsa nekadar kazandırır
4-kullanımından bişi anlamadım ayrıca kullanırken tam olarak ne yapıyor
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
DestinatioN bunu yazdı:
12 bin 500 küsür devir yaptım onla :D senin rekorun ne :D
-----------------------------ilk gün 7binle başladım hocam şu an 9binlerdeyim.. :) yakında yetişirim rekoruna :)
-----------------------------5 gün oldu benimde :) 9938 rekorum hergün farklısını yapıyom :D
-
hocalar mağazalar karşıda kalıyor taksimde ki yeride haritada göremedim bu ürünü almam lazım illa ki ist. dışında kiler ne yapıyor?
-
PoLiZei bunu yazdı:
hocalar mağazalar karşıda kalıyor taksimde ki yeride haritada göremedim bu ürünü almam lazım illa ki ist. dışında kiler ne yapıyor?
-----------------------------internetten sipariş versene ben bir tane verdim büyük ihtimal salı günü elime geçer
-
hangi siteden verdin kardeş havale ödemeli lazım bana kredi kartım yok
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------hangi siteden verdin kardeş havale ödemeli lazım bana kredi kartım yok
hepsiburada -
Hacilar olay kas yapmak degil. Ilk etapta fazla calisan kaslari vucut analiz edip oraya daha fazla kan pompaliyor, 2-3 hafta calisiyorsunuz powerball veya baska aletlerle(vucut gelistirme salonlari dahil) ...bir muddet sonra bakiyorsunuz ki, sismissiniz,ooo kas yaptim diyorsunuz ama olay tamamen o bolgelerdeki kaslar yogun is temposu altina girdigi icin kan pompalamak ve oksijen ihtiyacini karsilamak. Vucut ciddi anlamda kas yapimina 5-6 aylik bir yuk altina girme periyodundan sonra basliyor. Yani kas yapmak istiyorsaniz, duzenli kilo artirimi da yapabileceginiz bir gym salonuna yazilmak daha mantikli . Poweball bir sure sonra isinize yaramayacaktir.Pompaladiginiz kanla kalacaksiniz :) Bu isin bilimsel aciklamasi budur.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Hacilar olay kas yapmak degil. Ilk etapta fazla calisan kaslari vucut analiz edip oraya daha fazla kan pompaliyor, 2-3 hafta calisiyorsunuz powerball veya baska aletlerle(vucut gelistirme salonlari dahil) ...bir muddet sonra bakiyorsunuz ki, sismissiniz,ooo kas yaptim diyorsunuz ama olay tamamen o bolgelerdeki kaslar yogun is temposu altina girdigi icin kan pompalamak ve oksijen ihtiyacini karsilamak. Vucut ciddi anlamda kas yapimina 5-6 aylik bir yuk altina girme periyodundan sonra basliyor. Yani kas yapmak istiyorsaniz, duzenli kilo artirimi da yapabileceginiz bir gym salonuna yazilmak daha mantikli . Poweball bir sure sonra isinize yaramayacaktir.Pompaladiginiz kanla kalacaksiniz :) Bu isin bilimsel aciklamasi budur.
-----------------------------hocam bunda olay farklı,doğru söylüyorsun ancak bu alet vücut sıkılaştırmaya yarıyor yani şişirmiyor zaten çalıştıgın bölgeyi..sıkılaşmayı hissediyosun zaten..