Kol Saati Kazandınız Sms
-
cebe sms geldi kol saati kazandınız.tel no istanbuldan bir yer yollayan avedan bir numara ...merak ettim ne ayak diye kol saati kazandınız bayan erkek adres vs soruyor..salladım. sonra elektrikte%40 tasarruf cihazı satıyorlarmış vs vs. piyasa kurt dolmuş.iyi yol tutturmuşlar.saatle elektrigin ne alakası varsa
siteside bu
-
DUMEN HOCAM :)
-
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------
cebe sms geldi kol saati kazandınız.tel no istanbuldan bir yer yollayan avedan bir numara ...merak ettim ne ayak diye kol saati kazandınız bayan erkek adres vs soruyor..salladım. sonra elektrikte%40 tasarruf cihazı satıyorlarmış vs vs. piyasa kurt dolmuş.iyi yol tutturmuşlar.saatle elektrigin ne alakası varsa
siteside bu
-----------------------------işte hocam saati kazandın ama nasıl bunların sattığı cihazı alırsan :) :D
-
dünde bana peşpeşe 4 tane normal turkcell hattan mesaj geldi 20.000 tl kazandınız diye...arayıp küfür etcektim uğraşmaya değmez dedim
-
Benim enişteye de 20000 tl kazandınız diye avea bir numaradan mesaj geldi. istanbulda şu şubeye yatırıldı felan diye. Eniştede tanıdığı bir polisle birlikte onları aradılar polis arkadaş sen benim kim olduğumu biliyor musun ben ankara emniyetten şu kişiyim felan dedi ertesi güne kalmadı telefon numarasını kapattılar. Toptan dümen işler.
-
organ mafyası olabilir
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------organ mafyası olabilir
-----------------------------
Höhh yani !! daha neler.. düpedüz adama ayakta çükecekler,dolandırma taktikleri -
-
Kol saatinden kasıt ne acaba :|
-
hahah sana kol gibi saat vericeklermiş Az kalsın
-
kol saati ayagına adres vs alıp cihazıda o arada ittircek olay o