Kola Makinesini Hackliyor Adam Bu Yeni Nesil Makinelerde De Oluyormu
-
geçen farkettim bizim okulda(itü) 2 tane bu makinadan var ama ikiside kullanılmıyor elektriği felan kesilmiş, görünce sevindim ama sonra üzüldüm :)
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
geçen farkettim bizim okulda(itü) 2 tane bu makinadan var ama ikiside kullanılmıyor elektriği felan kesilmiş, görünce sevindim ama sonra üzüldüm :)
-----------------------------:D
-
züper lan
-
Biz iptal edilmiş kredi kartıyla metrodaki pepsi makinalarından kola alıyoduk kaldırdılar sonra |:
-
deniycem bi ara hatırlatın :D
-
ben de pepsi makinalarını heykliyorum.
şöyle büyük 1.7 metreye 3 metre filan olan pepsi yedigün otomati tüm içecekler 1.25 tl ama ard arda 1'er TL atarsanız ikinci 1. tl yi geri veriyor ama kolayı da alıyorsun 6 aydır fena zarara uğrattım. şimdi staj yaptığım yerde de var bazen atölyedeki mühendisler ustalar filan ufak stajerlerden istiyor hemen ben giderim diyor atlıyorum sazan gibi:D kendi kolam bedavaya geliyor:))
pazartesi videosunu koyarım merak edenlere.
-
Nitrous bunu yazdı:
ben de pepsi makinalarını heykliyorum.
şöyle büyük 1.7 metreye 3 metre filan olan pepsi yedigün otomati tüm içecekler 1.25 tl ama ard arda 1'er TL atarsanız ikinci 1. tl yi geri veriyor ama kolayı da alıyorsun 6 aydır fena zarara uğrattım. şimdi staj yaptığım yerde de var bazen atölyedeki mühendisler ustalar filan ufak stajerlerden istiyor hemen ben giderim diyor atlıyorum sazan gibi:D kendi kolam bedavaya geliyor:))
pazartesi videosunu koyarım merak edenlere.
-----------------------------merak ettim valla :D
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
mstraker bunu yazdı:
Bkz : Konuya dikkat çekmek...
EDİT : Bu konu başlığı altındaki iyi niyet ile konulmuş videomu kim sildiyse bu yorumumu da silsin.
bence video süperdi ha :D 30 kere izledim :D
-----------------------------tekrar verin lo merak ettim
yeni gördüm
http://www.youtube.com/watch?v=BFykTf9Hd8Q
her gördüğümde kahkaha atıyorum ya şu videoda :D -
ne yapıyor bu adam yaa :)