Koltuk Yemeden Duramıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

ABD'de yaşayan beş çocuk annesi kadının inanılmaz bir bağımlılığı var: 21 yıldır koltuk yemeden duramıyor!

ABD'de yaşayan beş çocuk annesi Adele Edwards, nadir görülen bir rahatsızlık nedeniyle kendisini koltuk yemekten alıkoyamıyor. Florida'da yaşayan Adele, 21 yıldır, koltukların içindeki süngerleri yiyor. Sünger yemeye duyduğu istek kontrolden çıktığında yardım almaya karar vermiş. 31 yaşındaki Adele'in anlattıkları şok edici: "Geçen yıl yedi koltuk yedim. Minderlerin fermuarını açıyorum ve içindeki süngeri yemeye başlıyorum. Bir kez başladığımda duramıyorum. Ama doktorlar, buna devam edersem bağımlılığımın beni öldüreceğini söylüyor." Kuzeni, eğlence olsun diye koltuğun süngerinden bir parça çiğnemeye karar verdiğinde, Adele de bunu denemeye karar vermiş. Genç kadın, "10 yaşındaydım. Tadını sevdim. Ağzımda yarattığı hissi sevdim. 21 yıldır hemen her gün koltuk süngeri yedim" diyor. Bu durumdan kurtulmak için terapi ve hipnoza başvuran Adele, son dönemde günde 15 kez sünger yer hale geldiğini anlatıyor. Adele, "Hayati risklerinin farkındayım. Doktorlar, midemde çok ciddi sorunlar yaratabileceğini, bağırsaklarımın patlayabileceğini söylüyor. Bu beni korkutuyor" diyor.

Youtube Video Linki: http://www.youtube.com/watch?v=CSM5W41jl74&feature=player_embedded#at=16

http://img708.imageshack.us/img708/1125/81808417.jpg

,

http://img717.imageshack.us/img717/6383/57905740.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

afiyet olsun...

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Neler var ya. Valla şaşılacak bir durum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_zannoq
    by_zannoq's avatar
    Erkek

ilginç valla bu dünyada neler var :D

afedersiniz ama elalem denilen toplumun amınakoyim! https://twitter.com/anarsikherif burada bazen karalıyorum birşeyler : http://anarsikherif.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

Millet Deliye Hasret Bİz Akıllıya :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

ÇİN'in güneybatı eyaleti Çongçing'de 9 yaşındaki çocuğun içmeyi sevdiği şeyler arasında mürekkepBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... tuvalet suyuBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... duş jeli ve benzeri ilginç sıvılar bulunuyor. Doğal olmayan yiyeceklere karşı karşı konulamaz iştahı bulunan Çinli çocuk görenleri hayrete uğratıyor.Çongçing Akşam Haberleri gazetesine göreBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... takma adı ‘Yang Yang' olan 9 yaşındaki çocukBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... küçüklüğünden bu yana tuvalet suyuBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... mürekkepBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... duş jeliBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... şampuan gibi sağlıksız içeceklere meraklı. Bu nedenle 65 kiloya ulaşan Yang Yang yaşıtlarıyla oyun oynamakta zorluk çekiyor. Yang'ın anne ve babasıBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... çocuklarının içtiği mürekkebin içerisine bitki çayı koyarakBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... onu bu sağlıksız içeceklerden uzaklaştırmaya çalışmalarına rağmen çocuklarının bu çayları içtikten sonra yüzünü buruşturduğu belirtildi.Çocuklarını birçok hastaneye götüren ancak doğru tedavi yöntemini bir türlü bulamayan Yang’ın anne ve babasıBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... şimdi oğulları için yeni buldukları özel bir eğitim merkezinden medet umuyor. Buradaki doktorlar Yang'ın ‘cittosisBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... cissa ya da pica' adı verilen ve doğal olmayan yiyeceklere karşı duyulan aşırı yeme içme hastalığı bulunduğunu söyledi. Hasta bu yiyeceklere karşı koyamıyor ve sonuç olarak sağlıksız beslenmenin getirdiği kötü bir yaşam tarzını benimsiyor. DoktorlarBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... ailesinin ve öğretmenlerinin Yang’a daha yakın ilgi göstererek onu bu kötü alışkanlığından vazgeçirebileceklerini öğütlese de Yang’ın bu alışkanlığı daha ne kadar sürdüreceği merak konusu.

ÇİN'in güneybatı eyaleti Çongçing'de 9 yaşındaki çocuğun içmeyi sevdiği şeyler arasında mürekkepBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... tuvalet suyuBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... duş jeli ve benzeri ilginç sıvılar bulunuyor. Doğal olmayan yiyeceklere karşı karşı konulamaz iştahı bulunan Çinli çocuk görenleri hayrete uğratıyor.Çongçing Akşam Haberleri gazetesine göreBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... takma adı ‘Yang Yang' olan 9 yaşındaki çocukBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... küçüklüğünden bu yana tuvalet suyuBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... mürekkepBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... duş jeliBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... şampuan gibi sağlıksız içeceklere meraklı. Bu nedenle 65 kiloya ulaşan Yang Yang yaşıtlarıyla oyun oynamakta zorluk çekiyor. Yang'ın anne ve babasıBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... çocuklarının içtiği mürekkebin içerisine bitki çayı koyarakBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... onu bu sağlıksız içeceklerden uzaklaştırmaya çalışmalarına rağmen çocuklarının bu çayları içtikten sonra yüzünü buruşturduğu belirtildi.Çocuklarını birçok hastaneye götüren ancak doğru tedavi yöntemini bir türlü bulamayan Yang’ın anne ve babasıBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... şimdi oğulları için yeni buldukları özel bir eğitim merkezinden medet umuyor. Buradaki doktorlar Yang'ın ‘cittosisBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... cissa ya da pica' adı verilen ve doğal olmayan yiyeceklere karşı duyulan aşırı yeme içme hastalığı bulunduğunu söyledi. Hasta bu yiyeceklere karşı koyamıyor ve sonuç olarak sağlıksız beslenmenin getirdiği kötü bir yaşam tarzını benimsiyor. DoktorlarBu%20Çocuk%20Mürekkep,Tuvalet%20Suyu%20ve%20Şampuan%20İçiyor.... ailesinin ve öğretmenlerinin Yang’a daha yakın ilgi göstererek onu bu kötü alışkanlığından vazgeçirebileceklerini öğütlese de Yang’ın bu alışkanlığı daha ne kadar sürdüreceği merak konusu.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

istikbal kanepe bu kadına reklam  filmi çekse ;kadın istikbal showrooma girecek biranda kolkutlara saldırcak yemeye başlayacak. falan..

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ilgi çekmeye çalışıyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek
    hergün düzenli bir şekilde b.k yeseydi daha az şaşırırdım. Sünger ne la..

🥒
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

ha koltuk ha sünger.

neden koltuk peki ?

21 senedir madem koltuk yiyor, süngerinde aynı tadı vericeğini ve masrafları azaltıcağını anlayamamışmı beyinsiz

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

bizim eski koltuğu getireyim bok yer :D

içi bok gibi olmuştur şimdi :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 2969 Toplam Mesaj: 18