Kombi Önerisi
-
Merhabalar adana da yaşıyorum hocalar kombi ve petek taktırıp doğalgaz kullanacağız kış için bir kaç yerden fiyat aldım
evim 2+1 orta büyüklükte bir daire petek uzunluğum toplam 7 metre
biliyorsunuz adana çok ağır bir kış geçirmiyor
hermetik kombi önerdiler
model olarak ise
buderus u062 24 kw kombi
sizce hermetik yeterli olurmu ? bu kombi modelini kullanan varmı ?
yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Hocam metre kareden çok anlamam ama ben demirdöküm kullanıyorum memnunum.
-
THT2005 bunu yazdı
Hocam metre kareden çok anlamam ama ben demirdöküm kullanıyorum memnunum.
hocam bu ne memnuniyet bi önceki konudada varsın komiğime gitti yanlış anlama :)) http://www.tahribat.com/forum/kombi-tavsiyesi-213216/2
-
-
Viesmann
-
Her zaman Alman teknolojisini sevdim. Vailant kullanıyoruz sanırım 10 yıldır.
Bir kere bile teklemedi. Evin içindeki boruları da bakır yaptırırsan soğuma geç oluyor.
-
Başkan hatay dortyol aksa da tesisat kontrolum. Orada bizimkiler gelip kontrol edecek.
Evin kac metre kare hangi cepheye bakiyor kac pencere var verilen fiyat nedir. Markayi buradan buderus yetkili saticisindan sorayim. Nasil bisey ona gore al. Bilgileri verirsen uygun bir kombi seceriz.
Benim ev kuzey cephe gb012 buderus var. Makina hayvan gibi ama ev tek cam kapi pencere pvc degil metal tam isinmiyor.
O yuzden tam bilgi ver yardimci olalim.
Marka siralamasi ust duzey:
Viessman
Waillant (tam bolemydi hatirlamiyorum)
Buderus
Orta sinif:
Airfel
Baymak
Demirdokum
Eca
Enalt sinif:
Proterm
Arcelik beko vs.
-
Bizde tam da bundan var. Ha Adana'da yoğuşmalıya ne hacet? Valla keyif meselesi. :D
http://www.kombi.com/buderus-basicplus-gb012-hermetik-yogusmali-kombi-23400kcal-h-27,2-kw-10177.html
Mühendis tanıdık olduğu için bayağı bilgilendirmişti bizi ya Vaillant ya da Buderus önerdi ki kendisinin elinde Buderus olduğu için onu aldık. Ayrıca Demirdöküm de kullanıyordu ama onu tavsiye etmedi. şu kw olayı mühim zira esas ölçüt o, yani baka baka kedi ancak bu kadar kasap oluyor bildiklerim bunlar. :)
Caliber tarafından 11/Eki/16 22:16 tarihinde düzenlenmiştir -
3 sene önce viessman ile vaillant arasında kalmıştık viessman'ın fiyatı biraz tuzlu gelince vaillant aldık . hazır konusu açılmışken bu baca, kombi bakımı için servisi çağıracaz tahmini ne fiyat çekerler siteler kafasına göre fiyat yazmış
-
Arkadaşlar Ankara'da kombici tanıdığı olan var mı?Buderus u72 alacağız ama proje,işçilik pahalıya geliyor.Ferroli domtech f24 var eşanjör arızalandı.(22cm)2 el-çıkma bulamıyoruz.
-
Vailant,Viessman ve Buderus bunlar mercedes tir kombide gerisi sonra gelir bunların İstanbul Bakırköy de 20 senedir çalışanını gördüm geçen yıl.