Komedi Film Tavsiyesi 2014
-
Selamlar,
Biliyorum bu konuda çok tavsiye var ama nerdeyse bir çok filme göz attım, o yüzden yeni çıkmış filmlerden beğendiğiniz varsa paylaşırsanız iyi olur. Film ingilizce, fransızca ya da almanca olmalı, yabancı bir arkadaşla izleyeceğim çünkü.. Ama türkçe altyazı bulabilirsek o da olabilir.. Dediğim gibi son çıkmış film tavsiyelerini bekliyorum ya da keşfedilmemiş komedi filmi varsa onlar da olabilir ama ekseri olarak bir çok filmi biliyorum
-
fikri olan yok mu
-
Dump and dumper i izle derim hocam izlemediysen kasımda yenisi çıkacak iyi olur hem. Birde hangover serisi var izlenebilecek belki. Uzun zamandır komedi izlemiyorum o yüzden pek fikrim olmadı şuan.
-
türkçe olsun o ingilizce altyazılı izlesin olmaz mı? divxplnatte var
fasulye vardı eskiden çok gülmüştüm.
recep ivedik diyeceğim ama Türk insanı bu değil dersin :)
Almanlar ve komedi aynı cümlede bunu kullancağımız hiç düşünmezdim
onlar komedi çekmişse banada söyleyin sadece "çekmişler" demenize bile gülerim :)))
gelelim kendi güldüklerime
şiddetle tavsiye ettiklerimin yanına **** yaparım
2. tercihlere ????
GHAJİNİ (Yarı komedi)
3 AHMAK ( Tamamı komik)****
sıkı aynasızlar ( bayağı oldu ama çok gülmüştüm)????
hangover ( komik değil ama eğlenceli)
zombieland (yine ilginç favorilerimden .ölülerle komedi bu)????
cenazede ölüm( baksan bir cenaze sadece konuşma ama diyaloglar komikti. ingiliz filmi)????
bitirim ikili 1 den başla ****
salak ive avanak çok eskiden seyrettim aynı izlenim verirmi bilemiyorum
hayvan dedektifi serisi ( budala dedektif)çok seviyorum
patch adams ( sonu değil ama geneli komik)****
nothing hill ( romantik komedi favorilerimden)
şangay şövalyeleri ( macera- komedi orta)
bridget jones ( kilolu kızın hayatı orta şeker)
Aşka 2 hafta ( romantik komedi diye geçsede her seferinde çok gülüyorum)****
Müthiş dadı müthiş baba ( orta şeker ama izlenir.)
sungkyunkwan scandalı ( 16 bölümlük bir dizi ama gülmekten ölürsünüz)****
komedi demeseydin güzel film dersen çok şey öneririm
-
teşekkürler arkadaşlar ama benim aradığm şimdi izleyebileceğim ve hiç izlemediğim filmler.. yani yazılan filmleri biliyorum zaten :)
ya hiç bilinmemiş komedi filmleri (life of brain mesela) ya da yeni çıkmış ve izleyip beğendiğiniz filmler? son zamanlarda pek takip edemedim..
@futurist, sadece kısa süreli de olsa komik şeyler izlemek istiyoruz :) zaten genelde izlediğim tek film türüdür..
-
Charlie Chaplin Modern Times var hocam...
-
banneduser bunu yazdı
Charlie Chaplin Modern Times var hocam...
ben de yeni çekilmiş sandım :) bu adamı oldum olası sevmem nedense.. sağolasın yine de tavsiye için
-
unbalanced bunu yazdı
teşekkürler arkadaşlar ama benim aradığm şimdi izleyebileceğim ve hiç izlemediğim filmler.. yani yazılan filmleri biliyorum zaten :)
ya hiç bilinmemiş komedi filmleri (life of brain mesela) ya da yeni çıkmış ve izleyip beğendiğiniz filmler? son zamanlarda pek takip edemedim..
@futurist, sadece kısa süreli de olsa komik şeyler izlemek istiyoruz :) zaten genelde izlediğim tek film türüdür..
verdiğimin hepsini seyrettinmi ?
başka komedi bilmiyorum
-
Hangover serisini izlemediysen izle hocam.
İlk filmine gülersin, ikinciye daha az gülersin, üçüncüye hiç gülmezsin.
Dentist tarafından 02/Ağu/14 00:07 tarihinde düzenlenmiştir -
3 idiots
-
the dictator filmini izlemediyseniz tavsiye ederim, ben izledigimde cok gulmustum. tabi uzun zaman oldu izleyeli.