Komedi Filmi Tavsiyesi
-
Muridler uykum yok boş boş oturcağıma bi komedi film önerin bana hangover tarzı olsun yani fazla seviyesi yüksek olmasına gerek yok :)
patlaya zıplaya güleceğim bir film varmı bildiğiniz :D
-
Wedding Crasher (Davetsiz Çapkınlar)
-
Tabikide kutsal damacana 1 :F
-
hocam patlarmısın zıplarmısın bilmem ama en son izlediğim Big Stan idi hoşuma gitti dene bir istersen :d
izlemediysen kolpaçinoda çok iyi bende gece izledim kahkaha atmamak için kendimi zor tutuordum
-
Kung Fu Hustle - http://www.imdb.com/title/tt0373074/
-
KHarOn bunu yazdı:
-----------------------------
Wedding Crasher (Davetsiz Çapkınlar)
-----------------------------aman tanrım hangover daki bradley cooper oynuyor bunu seyrederim hocam saol gülmessem bozuşuruz ama :B
-
kaybedecek bir şey yok
-
süper ot :D
-
Nedense yabancı komedi filmlerinin hiç birine gülmüyorum. Dizileri iyi oluyor ama filmlerine gülemiyorum bir türlü. Türk komedi filmlerinden kolpaçino'yu öneririm. İlk sinemada izlemiştim, gittiğime pişman olmuştum bu kadar kötü bir filme para verdik diye kendimize kızmıştık arkadaşlarla ama dvd'den izleyince tekrar çok iyi olduğuna kanaat getirdim. Bazı filmler vardır sinemada kahkaha ile izlersin ancak tv'de yada dvd'den izleyince ne kadar kötü olduğunu anlarsın bu film tam tersi etkiyi yarattı açıkçası. Özellikle kullanılan mahalle, psikopat, mafya, zengin jargonu çok iyi. Tavsiye ederim
-
teşekkürler arkadaşlar davetsiz çapkınlar ı seyretcem hangover kadrosundan bi adam oynuyor
bu arada hangover ı seyretmeyen varsa büyük eksiklik yaşıyor demektir mutlaka seyredin seyrettirin.
-
Ayrıca kung Fu Hustle da çok güzel filmmiş yorumlarrdan anladığım kadarıyla. onu da yarın artık :D