Komedi Komedi :) Güvenlik Cdsi
-
kşam geyiğe taşıyıcağım herkezin görmesini sitedim.
Bu mal hala kendini bi bok sanıyor.İŞte beyaz tahribat ın amacı bununj gibi öküzler yerine sağlam adamlar yetiştirmektir.Tahribatta böyle adam yok ancak e-book yaptığımızda biraz olsun bu tr adamlar doğru yone gider umarım.Bir insna nasıl böyle mal olaiblir ya?
Kullandığın programlar başkalarının yaptığı program davs vs..Exploitler ruslarlardan genelde.Hacklediğin siteler holyone ın dediği gibi bakkal çakkal siteleri genelde.
Bide kalkmış hackerım diye geçiniyorsun tek bildiği programlama dili mysql muydu neydi öyle bi dashağı geçmişti.Ulan yavşak programlama bilmezsin, kendi bulduğun açık bile yoktur, bırak msn web hacki pc hacke gel bırak pc hacki bilgisayar hakkında forum search te beyaz tahribat diye aratsın 2 konudan fazla biliyors bende zumsuk değilim 2 konuyuda yarım yamalak bilir.
Resme bakın aq bide bana gelmiş sülalesini sikiyim.. http://www.resimekle.biz/imagehosting/images/PUf35648.jpg -
Bide atatürkün resmini koymuş yaw :)
Harbiden ezik bu.. -
ya iste bu adamda böyle yolunu bulur. 150 ytl az bile cekmis benims salak halkıma. bunlara basın bu kadar prim verir göbekli şişko amcalaırn milliyetçilik damarını okşarsan adam internetin ajdarıda olur 150 ytl ye cd de satar adresini değiştirip sağa solada kaçar.
kernel versionuna basıl bakılır ne demek ya bu bi konu başlığımıdır. uname -a yazmak cd almaya bir sebepmidir ? hazır eski hiçbiyerde bulunmayan sploitleri tarayan programı packetstromsecurity.org dan çekip dağıtmak nedir? ey şerefsiz konuşmalarda 2 lafın arasına "Allah" diyosun sen bunlaırn hesbaını nasıl vericen ben onu düşünüyorum?
bu aldığın paralar 2 tane çocuğun var onlardan çıkmazmı? sen göz göre göre türk milliyetçiliği yapıp türkleri sikmiyomusun? 24 saat pc başında göt büyütüp yıllanmış exploitlerle mass çekip elin bakklını çakkalını hackleyecek sendne başka öküz yok diye bu cesareti kendinde nasıl buluyosun?
televizyona çıktın o kel kafanın arkasında klasik görsel windows teması kullanan adamsın cd \ komutunu bile bilmiyosun c:\ ye 2 saat cd .. yazarak iniyosun ulan öküz sen linuxdan ne anlarsın linux root yapılmaz linux root olunur. allahım çıldıracam ne diyimki ben bu adama çoluğundan çocuğundna çıkar inşallah başkada bişey demek istemiyorum çünki ne icraatda varsın nede başka bişeyde yazık sana. -
aibicim adam linux deface yi öğretcek :D
öküz ya öküz tam öküz.Millet gidip dövelim mi bunu ne dersiniz. -
mal oğlu mal yuahahaah .. bide 150 ytl fiyat biçmiş.. yazık ya..
-
... püf noktaları
... püf noktaları
... püf noktaları
... püf noktaları
... püf noktaları
sanki çok bi bok biliyoda püf noktalarını gösterecek :D
-
şuursuz bir pezevenk işte
-
ir2 +1
ibne herif gugılda 15 dakkanı almıcak şeylere 150 ytl istiyo
yüzsüzlüğün bu kadar a.q siktimin yavşağı ne sanıyo bu kendini?
hem kim alcak ki? :D -
zate bana göre o konularda hiçbir sey bilmeyen adam kitap yazı vs den adam gibi birşey öğrenemez en iyisi önce bir kursa gitmek sonra zate internetteki dökümanlardan ilerletirsin
bu arada programlama öğrenmek istiyorum bildiğiniz kurs var mı öğrenci işi olması tercihimdir:D (yani biraz ucuz) -
Bu adam utanmıyorki rezil oldu.
Hala gene konusuyor...
Tahribat rezil rusfa etti bu ipneyi mc gotunu sikti...
Hala ben hackerım diyor yaw...
Benim 7 yaşındaki kuzenim bile pc'yi ondan daha iyi biliyodur =) -
Zümsük abü bu mail banada geldi :D bayaa güldüm :D :P bu cdye para vereceğime gider "zaman makinası" satanlara veririm o parayı benim için daha yararlı bi yatırım olur :D beyaz TbTye devam abü 8D elbet birileri kapar bişiler sen eğitime devam ;)
Toplam Hit: 2093 Toplam Mesaj: 14