Komik Bir Linuxçü Karikatürü
-
erbogan bunu yazdı:
-----------------------------
sırf "ati" ekran kartı yüzünden benim düştüğüm durum, nerden bulaştıysam ati ye ya, lanet girsin...
-----------------------------dostum ati ile ilgili nasıl bir çalışma yaptın ki ..
-
zuahuhauhuaha
çok sağlam lan :D
-
çok iyi he hehe :D
-
Aynen öyle..Feci bağımlılık yapar..Israr ediyorum, 3 ay linux kullanan bir insan, sonrasında windowsa sadece zorunlu olduğu için girip işini yapar ve linuxa geçer.
Neden anlamıyorum ama başta basit ve boktan geliyor.Sonra işin içine girdikçe güzelleşiyor (hoş ben ilk pardus 1.0 ile denedim.Zırt pırt çöküyordu ondan boktan gelebilir).Güzelleştikçe ilginizi çekiyor.Sonra linuxçularla tanışıyorsunuz.
Ben linuxçuların şirketler tarafından maaş ile insanlara yardım ettiğini düşünürdüm.Ama hangi şirket :D .Yani öyle bir havaları var.Yardım edeyim kardeşim diye....Herşey bilgi öğretmek.Herşey birşeyler paylaşmak.
FArklı bir dünya yani.Azimli, öğrenmeye hevesi, araştırmacı insanlarn; eğer windowstan sıkıldıysa bi denemesi lazım.Windows-linux kurun ama windowsa elinizden geldiği kadar girmemeye çalışın.Sorun olduğunda çözmek için araştırın.
Unutmayın ki dünyada binlerce kullanıcı sizin geçtiğiniz yoldan geçti ve forumlrda bunları yazdı, çözümünü yazdı.
-
Her zaman da yardım istenilen kişi kuzen oluyor nedense :D
-
bazen linux rüyalarıma giriyor, bende de bağımlılık yaptı. acaba linuxa aşık mı oldum ?
-
madem okadar övüyorsunuz linux u bana önerim bi sistemide deneyeyim bende.. :)
edit: piyasada ubuntu iyidir diyolar. hngi surum tavsiyediir?
-
Ubuntuyu kurdum 24inchlik ekranda 800x600 cozunurluk yuzunden sildim gitti. Tam bir hafta ekran kartini tanitmaya ugrastim.