Komisyon Veya Kur Çakmayacak Alışveriş Kartı Önerir Misiniz?
-
Arkadaşlar mevcut Kredi Kartım banka politikaları sebebi ile USD/EUR ekstresi gönderemeyeceklerini söyleyip yurtdışı alışverişlerde Anlık olarak Komisyonlu kur çakarak TL ekstresine yansıtacağına söyledi öğrenci olduğum için başka Kredi Kartı çıkarmak şimdiik imkansıza yakın o yüzden sanal kart veya ininal tarzı direk hesabımda bulunan USD üzerinden alışveriş yapabileceğim banka komisyonu veya kur makası olarak dolandırmayacak bir karta ihtiyacım var.
-
Enpara.
-
mkyb bunu yazdı
Enpara.
Enpara bildiğim kadarıyla direk USD Hesap üzerinden alışveriş yapılmıyor. mesai saatleri dışında yapılan alışverişlerde kur olarak fazla geçirir.
-
Bu adamlar nerden para kazanacak kardeş, öyle bir şey var mı bende konuyu takip ediyorum.
-
Hiç olmazsa ana hesap olarak döviz hesabı seçebileceğim banka kartıda olur.
-
Bildiğim kadarıyla yurtdışı alışverişlerinde bir önceki gün merkez bankası kuru kullanılıyor ancak bankaların çakallıkları euro ile aldıysan eğer önce dolara çevirip sonra tl'ye çeviriyorlar. Yurtdışında nakit çekimlerinde ise dediğin gibi anlık kur muhabbetini uyguluyorlar.
-
Garanti de kredi karti olmadan sanal kart alabilirsin. O isini gormezse kuveytturk e git, bi kisim para bloke ettirip kredi karti alabilirsin,
-
nurulmac11 bunu yazdı
Garanti de kredi karti olmadan sanal kart alabilirsin. O isini gormezse kuveytturk e git, bi kisim para bloke ettirip kredi karti alabilirsin,
Hocam Garanti Sanal kartım var. ama ne kadar uğraşsam bonus genç alamadım alsam sorun çözülecek zaten işte üniversiteli var USD harcamalarını ayrı ekstre göndermiyoruz diyorlar bir önceki günün işbankası gişelerinden döviz satış fiyatının en yükseğinin %3 fazlası olarak TL ye çevirip TL ekstreme yansıtma seçeneği varmış yeni banka politikaları dediler. Garanti Sanal Kartı direk döviz olarak açtırma şansımız var mı? peki döviz hesabına hesap işletim ücreti keserler mi bende harçlık hesabı var ona kesmiyorlar. Kuveyt Turk işini biraz açarmısınız ne kadar süreli ne kadar miktarlı bir blokeden bahsediyoruz. Kuveyt Türk hesabım vardı eskiden ama uzun süredir kullanmıyorum kartı kayboldu tekrar aktif ettiririm olmadı
-
Benim biladerim çindeki bir banka kredi kartı üzerinden gerçekleştiriyor bu tarz işlemlerini aynı şekilde dolar vs euro ödemelerini online olarak çindeki banka üzerinden yapıyor tr deki bankaların kesintileri yüzünden. Tabi bunun için de bir çin banka hesabınız ve çin kredi kartına sahip olmak gerekiyor.
Martech tarafından 04/Mar/17 20:55 tarihinde düzenlenmiştir -
EN parada dolar /euro hesabı açabiliyorsun hesabından direk alış veriş miktarı kadarr dolar düşüyor
-
blackstone_tr bunu yazdı
EN parada dolar /euro hesabı açabiliyorsun hesabından direk alış veriş miktarı kadarr dolar düşüyor
Nasıl? Ben denedim olmadı