folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Komsularına Rahatsızlık Verenlere Yaptırım Olarak Ne Yapmalı ?

Komsularına Rahatsızlık Verenlere Yaptırım Olarak Ne Yapmalı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

psikopat köpeğe karşı ne yapılrı kanunen?
    sitedeki evler müstakiş evler ama bitişik nizam şehlinde yani bizim evin bahçesiyle yan evin bahçesini 30cm duvar üstündeki 50 cm lik demirler ayırıyo. buraya kadar sıkıntı yok, ama bi köpek var komşuda. mutfağın penceresinde dahi görse (mutfaın pencere onların bahçeye bakıyo) hırlamaya havlamaya başlıyo bağlı olduğunda kendini yırtıyo zaten koşmak için bağlı olmadığında da demirlere tırmanmaya felan çalışıyo kafayı uzatıyo ısırmaya çalışıyo, sağolsun çok ilgili komşumuz böyle bişeyin olmadığını düşünüyo/iddaa ediyo :) hayır ısırmaya çalışması felan önemli değil şu akka benim için, dah açok gürültüsünden rahatsızım, arka bahçede olmadığım sürece, yan bahçe ön bahçe vs oralarda gördüğü an sürekli havlıyo hırlıyo saldırmaya çalışıyo ve gürültüsü hakaten kafa açıyo.. evin kapısını açıyorum başlıyo coşmaya , resmen evin arka bahçesi hariç diğer yanları yanları kullanamıyorum artık gürültü olmasın diye. Gürültüyüde geçtim yarın bigün çocuk olsa bahçede oynarken demirlere yaklaşsa elini melini koparıp gider bu psikopat.. Aparatmanda olsak şikayeti basıcam rahatlıcamda evlerde müstakil o yüzden şikayetleri pek sallamıyo gibiler. nası bi çözüm ya  da yaptırım uygularım ben bunlara. bi kangal alıp koyucam valla belki onu görünce susar diye düşünüyorum ya da demirlere tırmanıp hafayı uzattığında felan bizimki biraz hırpalarda susar diye umuyorum.

not : sözde hayvan sever olup "ayzık değil mi köpeğe" hede hödö diye çemkircekler çemkirmesin lütfen, bizde köpek besledik, kimseye saldırdığını rahatsız ettiğnii görmedim hiç :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Diğerleri falan rahatsız olmuyor mu hocam yoksa onlar uyuyor mu ? Uyandırmak için apartmanın içine 2-3 torpil yakıp patlat amk :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yigiter
    yigiter's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

psikopat köpeğe karşı ne yapılrı kanunen?
    sitedeki evler müstakiş evler ama bitişik nizam şehlinde yani bizim evin bahçesiyle yan evin bahçesini 30cm duvar üstündeki 50 cm lik demirler ayırıyo. buraya kadar sıkıntı yok, ama bi köpek var komşuda. mutfağın penceresinde dahi görse (mutfaın pencere onların bahçeye bakıyo) hırlamaya havlamaya başlıyo bağlı olduğunda kendini yırtıyo zaten koşmak için bağlı olmadığında da demirlere tırmanmaya felan çalışıyo kafayı uzatıyo ısırmaya çalışıyo, sağolsun çok ilgili komşumuz böyle bişeyin olmadığını düşünüyo/iddaa ediyo :) hayır ısırmaya çalışması felan önemli değil şu akka benim için, dah açok gürültüsünden rahatsızım, arka bahçede olmadığım sürece, yan bahçe ön bahçe vs oralarda gördüğü an sürekli havlıyo hırlıyo saldırmaya çalışıyo ve gürültüsü hakaten kafa açıyo.. evin kapısını açıyorum başlıyo coşmaya , resmen evin arka bahçesi hariç diğer yanları yanları kullanamıyorum artık gürültü olmasın diye. Gürültüyüde geçtim yarın bigün çocuk olsa bahçede oynarken demirlere yaklaşsa elini melini koparıp gider bu psikopat.. Aparatmanda olsak şikayeti basıcam rahatlıcamda evlerde müstakil o yüzden şikayetleri pek sallamıyo gibiler. nası bi çözüm ya  da yaptırım uygularım ben bunlara. bi kangal alıp koyucam valla belki onu görünce susar diye düşünüyorum ya da demirlere tırmanıp hafayı uzattığında felan bizimki biraz hırpalarda susar diye umuyorum.

not : sözde hayvan sever olup "ayzık değil mi köpeğe" hede hödö diye çemkircekler çemkirmesin lütfen, bizde köpek besledik, kimseye saldırdığını rahatsız ettiğnii görmedim hiç :)

1 Temmuzda yürürlüğe giren TTK kanununa göre evcil hayvanlar "Mal" kapsamına girdi ve haneye tecavüz durumunda öldürsende hukuken cezası yok.. Yok işimi sessiz sedasız göreyim dersen köpeğe bir menü hazırla.. Örn: müthiş fare zehirli nugget olabilir..

Komşu olayına yapılacak bişey yok onlar "Mal" kapsamında değiller şuanda.. Şayet apartman ve yönetim alayı varsa Polis tutanakları ile mahkemeye verilip ilelebet o daireden sürgün edilebilir.. Uğraş ve masraf ön planda olur ama kesin sonuç budur..

Googledan beni arayıpta buraya kadar gelen insanoğlu sözüm sana; her hakkı saklıdır :P
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Gidip hayvani oldurmem hocam naptin sen :) egitseler derdimiz tasamiz kalmcakta, cokta havlamiyomus onlara gore :)  kangaldan medet umuyorum su an :) sikayet uzerine tespitle hayvani egitime yollama cezasi fln geleydi iyiydi kanunen. Sikayet etsem ne ise yaricak merak ediyorum.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    DanKek bunu yazdı

Başlıktanda anlaşılacagı uzere komsulardan biri gece geç saatlerde (00:00 dan sonra ) yuksek ses muzik gulurtu yapıyor 1 ,2 defa sahsen uyardım 2 kere polis aracılıgı ile uyarıldı fakat bir değişme yok devam ediyorlar bu konuda gercekten nasıl bir yol izlenmeli hukuki boyutu ne dir nasıldır bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum .

gece 00:00 müzik dinleyecek uyaracağım beni dinlemeyecek..sabırlı insanmışsın..

baltayı alıp  kapıyı kırar içeri girerim.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

şalterlerini indir japon yapıştırıcısıyla şalteri yapıştır git mışıl mışıl uyu sonrada

Peroksit tarafından 24/Eyl/12 12:34 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı

şalterlerini indir japon yapıştırıcısıyla şalteri yapıştır git mışıl mışıl uyu sonrada

Bu da olabilir bak :D Ama hocam ben bu dediğimi yaptım benimde başıma geldi çünki bi çoğunun gelmiştir. İki tane torpili yakıp apartmanın içine at hemen bomba patlamış gibi ses çıkıyor amk :D Zaten herkes uyandıktan sonra falan o müziği başkası kapattırıyor zaaaaaa :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

adres ver 1 hafta evi bana bırak =)) sözü cezayı ben yerim :D

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı

hocam hay aklınla bin yaşa sen :D

om mani padme hum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı
    Peroksit bunu yazdı

hocam hay aklınla bin yaşa sen :D

yalnız bunu yaptıktan sonra, kendi şalterlerine kilit vur adamda aynını sana yapmasın.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 3510 Toplam Mesaj: 30