Komünizm.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Ülkemizde terörist grupların propagandalarını yapmak için kullandığı ideolojidir hiçbir zaman kağıttan öteye geçemeyecektir

gaipten görüntüler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek
    kahrolsun kominizm yaşasın faşizm

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nedense çok sahte bir kavramdır bana göre bu komünizm.. sscb neden yıkıldı, çin neden 50 li yıllarda japonyanın yaptığını yapıyor, k.kore g.kore ile neden anlaştı, amerikaya neden ödün verdi, kübadan akın akın insanlar neden kaçıyorlar diye sormak lazım.. komünizm sahtedir.. sahte bir güzellik sunar. (aklıma pkknın yandaş bulmak için yüzme havuzu 5 yıldızlı otel konforu sağlama vaadi geldi şu anda ona benzettim bir an) ama nedense komünist ülkeler varolamamıştır. Olamazda..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veron61
    veron61's avatar
    Erkek

mesela ukraynada kominizime ve rusyaya geri dönem istiyor..çünk kominizim zamaında günde 4 saat çalışıyorlardı..devlet her şeylerini karşılıyordu..zengin yaşayamıyorlardı ama her zaman içki bulabiliyorları...bu da onların yaşam amacı.. aslında o kadar da kötü değil gibi geliyor bana.. ukraynayı görmeden karşıyfım ama şimdi o kadar fazla değil..

to day is a good day to die
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Hala sscb neden parçalandı diyenler var.... yav yazıyı okudun mu sen? Komünizim tüm devletlerin (sosyalist) birleşerek SINIRLARIN ve SINIFLARIN kalktığı sistemdir.

Bknz ŞİRİNLER'e komün bir yaşam sürülüyor. İnsanlar ise komünizme erken dönemde geçemeyecek çünkü insanın evrim sürecinde genlerine kazınan bir olgu var: "YAŞA"

İnsan yaşamak için diğer insanı öldürebilir diğer insanı köle yapabilir çünkü bu onun karakteridir. İnsan bu karakterinle yok olmayı hak ediyor. Ki hakettiği yakın zamanda başına gelecek. Benim ütopyam tüm dünyanın yok olması ama malesef nükleer savaş başlatacak yetkim yok. 

Gelecekte üretim insan emeğinden çıkıp makinanın eline geçtiğinde ne olacak (yaklaşık 80 yıl) düşünün bakalım? O zaman insan yaşama güdüsüyle ekmeğini paylaşacak ama işişten geçmiş olacak ne ekmek olcak ne halk. Sadece makinalar ve onların küçük mutlu efendileri....

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

buda en kalabalık parti üye sayısı Türkiye nüfusundan fazlaymış.  Çin Komünist Partisi

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=108732

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

baltaya sap olamamış derler ya o misal bi düşünce tarzıdır(bana göre).. Zıt düşünce olan Kapitalizmin hiç savunucusu olmamasına karşın dünyadaki sistemin ta kendisidir. İnsan özgür bi varlıktır öyle olmak doğasındadır ki uygulamaya çalışan devletler bile tam olarak yapamamıştır ve yapamamaktadırlar. Dünya da hırs bencillik kalkmadıkça ansiklopedi ürünü olmaktan çıkamaz..

yani beyler kimse herkesle aynı arabaya binmez bmw olmadıkça kimse aynı ayakkabıyı giymez converse olmadıkça kimse

aynı saat kimseyle çalışmaz ek ücret almadıkça kimse de aynı ekmeği yemez pasta olmadıkça ... Kapişş??

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    citir citir adam kesiyolar kardes tam istedigim gibi

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Dostum bak herkes dünyayı var olduğu sisteme göre yorumluyor, yani kapitalizme göre. Ben daha çok çalıştım ben daha çok param olmalı, evet sen onu hakettin fakat  çıkıpta herşey benim diyemezsin. Mesela adamlar o kadar bilim üzerinde uğraşıyor, buradaki amaç silah şirketlerine, kan emicilerine yardım etmektir. Düşünsene keşke insanlar birbirleri için bilim üretse, herşey halk için olsa savaşlar çıkmasa ne güzel bir dünya dimi. Ama sen burada o kadar çok rahat konuşuyorsun ki, kapitalizmin acımazsızlığı senin ülkende hem sömürü hem de savaş olarak boy gösterseydi o zaman bu dünyayı bu kadar benimseyecek miydin?

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------
    nedense çok sahte bir kavramdır bana göre bu komünizm.. sscb neden yıkıldı, çin neden 50 li yıllarda japonyanın yaptığını yapıyor, k.kore g.kore ile neden anlaştı, amerikaya neden ödün verdi, kübadan akın akın insanlar neden kaçıyorlar diye sormak lazım.. komünizm sahtedir.. sahte bir güzellik sunar. (aklıma pkknın yandaş bulmak için yüzme havuzu 5 yıldızlı otel konforu sağlama vaadi geldi şu anda ona benzettim bir an) ama nedense komünist ülkeler varolamamıştır. Olamazda..
    -----------------------------

komunist degilim ama soyledigin ulkeleri ve orda yasamis insalari cok yakindan tanima firsati buldum, biraz bilgi vermek isterim. Biraz uzun olcak, kusura bakmayin:)

SSCB yikildi, cunki komunist mantikla haraket ederken, sadece kendisini degil cevresindeki tum turki ulkeleri beslemesi, merkeziyetci sisteme cekmesi gerekiyordu, simdi dagitti ama hala kazakistanda, azerbaycanda rus;larin haberi olmadan kus ucmaz, cogunda da askeri ussu vardir, cogu uzay technolojisde yine bu turki cumhuriyetlerdedir. hepsi rusca konusur, rus kulturu ile buyumustur...

Cin, hala komunisttir ve bayraginda tek yildiz vardir, karinca gibi heryerdedirler ama devletinin her bireyinden haberi vardir, ozellikle akademik olarak gorev yapanlarindan, inanilmaz milliyetcidirler, ve komunist mantigi koruyarak acik pazar ekonomisine gecebilmislerdir. Adamlar inanilmaz gelisiyor. ayrica 50lili yillarda japonya gkore ABD nin etkisi ve himayesinde herhangi bir askeri tech gelistirmemek uzere gelistirildi, ilerde cine karsi kullanilacak, cinliye japon, japona cinli demek hakaretin en buyugudur adamlar icin. Cin ise tek basina hamle yapti, zaten en buyuk korku uyandiran olayda, isi tek basina basarabilmis olmasi.

cuba'dan da akin akin insan dedigin gibi sinirlarin acilmasi ile amerikaya kacti ama bir makalede okumustum, yarisi geri kubaya dondu. Su anda sinirlari acik kubanin isteyen amerikaya yerlesebiliyor, iltica edip abd vatandasi olabiliyor ama son 10 yilda bir elin parmaklarini gececek kadar cubali anca abd'ye iltica etmistir. cuba su anda dunyanin en yasanilabilir, en ekonomuk ulkesi, hersey bir dolar ve saglik egitim ilac bedeva. Tek sorun cubali bayanlarin yabanci erkeklerle bir arada olmamsinin yasak olmasi:):) welcome to the juhana tequila sexo marijuana yani:D:D

Komunizm hakikatten varolamadi cunki soyut bir kavramdi, insanlar ise kapitalismin verdigi somutlari tercih etti; ev araba is kariyer cocayin vsvs.

ayrica  abd veya avrupa kapitalist demokratik bilmemne zannetmeyin, islerine geldi mi en komunist onlardir:)

:) 

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
Toplam Hit: 6018 Toplam Mesaj: 31