folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Komutan, Mescid-İ Aksa’Da Da Dua Etti

Komutan, Mescid-İ Aksa’Da Da Dua Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ’un İsrail gezisi sırasında Mescid-i Aksa’da dua ederken çekilmiş fotoğrafı yayınlandı. Fotoğraf karesinde İlker Başbuğ dua ederken, biraz arkasında eşi Sevil Başbuğ da başı örtülü bir şekilde camide görünüyor.
    Bir süre önce Vakit gazetesi, Başbuğ’un söz konusu İsrail gezisindeki Ağlama Duvarı önünde çekilen fotoğrafını yayımlamış, “Kim bu bürokrat” diye sormuştu. Bu fotoğraflar, ağustostaki Yüksek Askeri Şura’da Genelkurmay Başkanı olması beklenen Orgeneral Başbuğ’u yıpratma girişimi olarak yorumlanmıştı.
    Aynı gezide Başbuğ’un Mescid-i Aksa’yı da ziyaret ederek dua ettiğine dair bilgi ve görüntülerin ise saklandığı ortaya çıkmıştı.

BÜYÜK KULÜBE ÜYE Mİ
    Vakit gazetesi, Orgeneral İlker Başbuğ’un Ağlama Duvarı’nda çekilmiş fotoğrafını basıp, “Resmi bir ziyaret için İsrail’e giden bir bürokrat; Musevi mü’minler için kutsal kabul edilen Kudüs’teki Ağlama Duvarı’na giderek dua etti... Musevilerle birlikte Ağlama Duvarı’nın taşlarına ellerini koyarak dua eden bürokrat, Musevilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Acaba kendisi kökü dışarda olan Büyük Kulübe mi üye?” diye sormuştu.

BÜYÜKANIT İÇİN DE DENEDİLER
    Orgeneral Büyükanıt Genelkurmay Başkanı olmadan önce de benzer bir “strateji” izlenmiş, Büyükanıt’ın Birinci Dünya Savaşı’nda Kudüs’te Osmanlı ordusunun bir subayı olan büyükbabasının şehit olması, “Büyükanıt’ın dedesinin mezarı İsrail’de. Yaşar Paşa Yahudi mi” şeklinde yayınlara konu olmuştu.Büyükanıt, son İsrail gezisinde, aralarında dedesinin de yer aldığı Osmanlı Askerleri Anıtı’nın temel atma törenine katıldı

vakit gazetesi bu ülke için zararlıdır. müslüman insanımızın üzerinden rant sağlamaya çalışıyor.

-----------------------------------

Fotoğraf mı istiyordun, al işte

GÜNLERDİR eski fotoğraf albümlerimi, dijital albümlerimi karıştırıyorum.

Bir kare fotoğrafı, evet bir kare fotoğrafı bulmak için.

Beni ve eşimi Kudüs’te "Ağlama Duvarı" önünde gösteren bir fotoğraf karesini arıyorum.

Yanılmıyorsam Kudüs’e üç defa gittim. Bunların hepsinde de üç dinin mekánlarını ziyaret ettim.

Mescid-i Aksa, Kıyamet Kilisesi ve Ağlama Duvarı.

İkisinde eşimle birlikteydik.

Mescid-i Aksa’da dua ettik.

Kıyamet Kilisesi’nde de dua ettik.

Ağlama Duvarı’na gittik.

Girerken başımıza kipa taktık.

Ellerimizi duvara sürdük.

Küçük káğıtlara dilekler yazıp duvardaki deliklere soktuk.

Orada da dua ettik.

Dünyanın dört bir köşesinde çeşitli dinlere ait mabetleri ziyaret ettim.

Hepsinde "Yaradan"la baş başa kaldım.

Allah’ın bize verdikleri için şükrettim.

Birçoğunda fotoğraflarım çekildi.

Ama bir tekini, sadece bir tekini bulmak istiyordum.

Ağlama Duvarı’nda, başımda kipayla bir fotoğraf.

* * *

O fotoğrafı bulup köşeme koymak ve bu ülkede insan yıpratmanın en ahlaksız, en dinsiz, en imansız yollarına tevessül eden insanların gözüne sokmak için yayımlamak istiyordum.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ’u, servis yoluyla yıpratmaya çalışanlara, "Buyurun beni de yıpratın. Ağlama Duvarı’nda komutanın yanında ben de duruyorum" demek istiyordum.

Bulamadım.

Çektirdiğimi hatırlıyorum, ama bir türlü bulamadım.

Fotoğrafı bulamadığım için yapacağım tek şey, bir yazı yazıp oraya koymaktı.

Onu yaptım.

Bir de dedim ki: "İlker Paşa’nın Mescid-i Aksa’da da çekilmiş fotoğrafı var. Aynı gizli eller neden o fotoğrafı da servise koymuyor?"

Bu cümlemi aldılar, günlerdir manşetlerinden soruyorlar.

"Nerede Mescid-i Aksa’daki fotoğraf?"

Servisi yapanların ahlakından, cibiliyetinden o kadar eminler ki, öyle bir fotoğrafın bulunduğuna inanmıyorlar.

Herkesi, kendileri gibi inanç üzerinden, kutsal değerler üzerinden, din, Peygamber, iman üzerinden en pespaye, en kirli siyaseti yapacak kadar tıynetsiz sanıyorlar.

Oysa hepsi biliyorlar ki, bu ordu, milletinin ordusudur, milletinin bağrından çıkmıştır ve milletinin inançlarını onlar da aynen yaşamaktadır.

Ama gel de o kafaya, güya iman üzerine kurulmuş en imansız kafaya bunu anlat.

Herkesi kendi gibi biliyor ya, "Nerede fotoğraf" diye soracak cüreti kendinde bulmuş.

Kimbilir belki de o fotoğrafı servis yapan karanlık tipler güvence vermiş, "Merak etme, camide fotoğrafı yok" demişler.

O da inanmaya hazır. Ordusunun subayının imanının gerçek iman olduğunu biliyor da söylemek işine gelmiyor.

Ona göre iman dediğin şey, ille de teşhir edilmelidir.

Cuma namazına mı gittin, herkesin gözüne sokmalısındır.

Oruç mu tuttun, tutmayana hesap sormalısındır.

O yüzden, "Nerede fotoğraf" diye soruyor.

* * *

Al işte fotoğraf.

Hem Ağlama Duvarı’nda, hem Mescid-i Aksa’da.

Hem Yahudi’nin kutsal mabedinde, hem Müslüman’ınkinde.

Birinde eli duvarda, ötekinde iki eli Allah’ına doğru açılmış.

Şimdi sorsam: "Utandın mı?"

Nerede o yüz...

Al işte fotoğrafı, al ama iş bitiyor mu?

Asıl meselemizi, asıl haksızlığımızı, asıl suçumuzu affettirebiliyor muyuz?

Bu ülkede Yahudiliği, Yahudi inancını hálá insan yıpratmak için malzeme olarak gören bu kafa, bu Nazi kafası olduğu sürece, hiçbirimiz insanlık huzuruna gönlümüz ak olarak çıkamayacağız.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Komutan ibadet edemez mi :S

selam gençlik!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    bu ülkenin en kutsal yapılarını zedelemeye çalışıyorlar daha ne olsun ama halk böle basit oyunlara gelmez

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

edemezmi diye bir sonuç çıkarmayın.

bunu vakit gazetesine kapak olsun diye ekledim.  şerefsizler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Vakit bu kadar rahatsız olmuşsa bu adam sağlam birisidir.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

edemezmi diye bir sonuç çıkarmayın.

bunu vakit gazetesine kapak olsun diye ekledim.  şerefsizler.

-----------------------------

Pardon haberin sonundaki yazıyı okumamışım :S Bunlar gerçekten şerefsiz..

selam gençlik!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    hoca her zaman der ki "zaman ve vakit gazeteleri müslümanlıga sürekli carpaz ates acıyor"

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek
    diyenler kim acaba sadece kendisini tam musluman diğerleri ya kesn gaflet ve dalalettedir yada hıyanet içinde muslumanlardır degil mi...

yorum tartısmada olur imza da değil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    O fotoğraflar sahte.Hele bir hahamla o şekilde fotoğraf? Kalitesine bakın.Tipe bakın.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    sizene lan elalemin adamından camiye gidemezmimadem vakit gazetesini sevmiyon okuma kardeşim sanane
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Vakitin haberi dogrumuydu ki.Üst düzey bir komutan nasıl olurda öyle poz verir.İkincisi yanında hiç mi koruması yardımcısı vs yoktu.Genelkurmay başkanı olucak bir general nasıl olurda çektirdigi fotografın ileride nelere yol acacagını düşünmez.Yani kısaca uydurma ve yalan bir haberdi.O haberin dogruluk payı yok.Her seçim öncesi aynı oyunlar bunlar görüyoruz ve aklı selim her insan gibi inanmıyoruz.Çünkü kayda deger tek bir inandırıcılıgı yok.Kaldı ki ilker başbuğun ülkesine yaptıgı hizmetleri benim diyen kaç müslüman yapmıstır.Kaldı ki başbuğu paşamız müslümandır ve bu bizi hiç mi hiç ilgilendirmez.Hizmet önemli inanç değil.Bu haberi burya koymakta çok matah bir şey degil.Çünkü vakit kim ? adamdan mı sayıyonuz onları ki cevap verme zorunlulgu hissediyorusunuz.Bırakın kendi yarattıkları yalan bataklıgında boğulsunlar.İşte müslüman bakın işte hiristiyan bakınlarda takılmayın.
Toplam Hit: 6956 Toplam Mesaj: 33