Kondomla Futbol Topu Yapmak
-
herkes görmedi bence bunu, yoğunluk olan şu saatlerde bi hortlatalım bakalım =)
-
ıyy başka bişey mi bulamamışlar? bizim buradaki mahallede çocuklar gazete kağıtlarını birleştirip bantlıyo:D
-
la biz çocukken kola kutularıyla oynardık . tabi biz nerden bilcez o zaman kondomu fln . Gerçi şimdi küçük yaştakiler öğrenmiştir kondomu . bknz : Tuğba Ekinci Kondom Şarkısı
-
içine helyum doldurup uçan balonda yaparlar belki yakında.
-
Türkiye Birleşmiş Milletler geçici güvenlik konseyi üyesi olmak için bazı ufak ada ülkelerinin desteğini almak için top ve pompa göndermişti.
-
video açılmıyo :/
-
Antiseptik'n sitede görmüştüm bunu denemek lazım bir ara ağzıma sokmam onu o ayrı :D
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Antiseptik'n sitede görmüştüm bunu denemek lazım bir ara ağzıma sokmam onu o ayrı :D
-----------------------------hocam dediğin site bu site =)
@cellym youtube a girmeyi dene giremiyosan youtube için dns, host dosyası ayarlarını kurcala hocam. -
o6u2 bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------hocam dediğin site bu site =)
@cellym youtube a girmeyi dene giremiyosan youtube için dns, host dosyası ayarlarını kurcala hocam.
-----------------------------Konuyu okumadan cevaplarsam böyle olur işte :D Youtube linki verdin sandım direk yorumu yazdım bende :D
-
Elemanın karı kızla pek işi yok anladığım kadarıyla.lan top yapılır mı o hiç=))