folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kongodaki Kobalt Kuyuları

Kongodaki Kobalt Kuyuları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

En büyük şanssızlık yanlış coğrafyada doğmak.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

iş gereği kongo'dan,burundiye,tanzanyadan etiyopyaya ,bütün afrikayı gezmişimdir..gördüklerimi anlatmak,o sokakları-yaşantılarını dile getirmek imkansız,

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

diyorum kurban bayramında kendimiz için kestiysek eşimiz için kesilecek olanın ücretini verelim orada kessinler adamlar et görsün.. orası afrika insanlar 5 dolara neler yapmıyorlar..

Su kuyusu projesi yapalım Türkiyedeki bilişim sınıfları kurmanın yanında hiç bişey.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Cok tepki alacam ama yinede yazalim...

Acimak bi yana bende aciyorum fakat bu insanlar bu hayati hak ediyorlar. Simdi bu gun nijeryaya bajtiginiz zaman altin ve elmas madeni var.peki bu adamlar neden bu kadar geri ? Emin degilim ama adamlarda birde petrol var.bu kadar zengin kaynagi olan bir toolum nasil bu kadar veri kalabiliyor ? Cunku bu adamlar genel olarak salaklar ve egitimsizler. Kulturleri kotu. Bi suru nijeryali arkadasim oldu ve cogunlugu salakti. Ben simdi kendimi ustun zekali zannederek yazmiyorum fakat adamlar hicbir seyden alamiyorlardi.aralarinda bi kac tanede zeki adam vardi. Ama genele vurdugumuz zaman ulke olarak salak insanlarin daha yogun oldugunu direk anlarsiniz.

Turkiyede de bu durum boyle.insanlara baktiginiz zaman ne kadar az gelismis bir toplum oldugunu anlamak cok kolay. Zaten akp gibi bir partinin %50 alabilmesi bunun en basit kaniti.amacim siyaset yapmak degil fakat akpnin aynisini getirin bir norvece %2 oy zor alir. Farkda zaten burda ortaya cikiyor. Birisi kendini gelistirmis ve bunun icin calismis bir toplum hapisi digeri ise bireysel ve bagnaz kalmis bir olusum.

Adamlar bu kadar yer alti kaynagi varken fransiz kolesi olmuslar birbirlerine dusmusler vs vs. 

Gelelim yahudilere. Bu adamlarin neyi vardida simdi dunyaya hukmediyorlar ? Zekalari ve kulturleri..yahudiler bu madencilerden de kotu durumdalardi fakat dunya gorusleri farkli oldugu icin basarili insanlar haline geldiler.

Okuma yazma oranini arttirmaya calismak yerine dusurmeye calisan bi toplumun bir bulus yapmasini beklemek zaten salaklik olurdu.

Daha cok sey gazilir cizilir ama genel hatlari ile olaylar boyle 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

izlerken o dar alanlarda resmen ben sıkıştım sanki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

izlerken o dar alanlarda resmen ben sıkıştım sanki

ilk 6 7 metre düz indiler sıkıntı yok sonra açı değişti yanlamasına ilerlemeye başladılar ordan sonra boğuldum mk 

daha derinlerdeki galeriler de rahatlıyorum ama giriş kısmı sıkıntılı 

..Morali hep bozuk olan insan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

tuzlaya alalım sızı tersaneye gıdın bakın oralara afgabnlar araplar ıraklılar bırlesmıs mılletler gıbı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Herkes ekmek peşinde. Allah yardımcıları olsun.

+1 :(

Toplam Hit: 2803 Toplam Mesaj: 19
cobalt mine