Konsantrasyon Eksikliği
-
Bu aralar aşırı bi konsantrasyon eksikliğim var sevdiğim & sevmediğim bütün işlerde konsantrasyon eksiliği yaşıyorum.Olaya odaklanamayıncada canım doğal olarak yapmak istemiyor.Haftalardır günlerim boş, haybeye geçiyor bu yüzden.Bu işin çaresi nedir?
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Bu aralar aşırı bi konsantrasyon eksikliğim var sevdiğim & sevmediğim bütün işlerde konsantrasyon eksiliği yaşıyorum.Olaya odaklanamayıncada canım doğal olarak yapmak istemiyor.Haftalardır günlerim boş, haybeye geçiyor bu yüzden.Bu işin çaresi nedir?
kafa tatili.tatil yapman lazm ama sınav dönemi ise yapcak bisi yok. -
kafein ve nikotin eksikliğinden olabilir 1 bardak kahve birde patlicanlı bişeler yi az da uykuna dikkat et
-
balık yağı = omega 3
-
yawuz bunu yazdı:
kafein ve nikotin eksikliğinden olabilir 1 bardak kahve birde patlicanlı bişeler yi az da uykuna dikkat et
-----------------------------Hocam her gece nescafe - cappuccino tüketiyorum.
Bu arada ilk mesajıma yazcaktım unuttumuşum uykumda düzenli sayılır yani böyle aşırı konsantrasyon eksikiği yaratacak kadar bir düzensizlik yok
-
Sana yardımcı olacak bir şey var.
Açtığım konulara bak.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
Açtığım konulara bak.
-----------------------------aga ota b*ka konu açıyon paso felsefe neyine baksın adam..
-
doktora git(psikiyatr). ben gittim b vitamini ve dikkatini toparlamana yardımcı olan bi ilaç veriyor.
-
CEO bunu yazdı:
Z-CHAN bunu yazdı:
Açtığım konulara bak.
-----------------------------aga ota b*ka konu açıyon paso felsefe neyine baksın adam..
-----------------------------bu noktadan sonra konu iptal... :) olmaz insallah....
-
Bu biraz irade meselesi ancak beyninde olumsuz yonlerinde biri budur. Hangi konu olursa olsun "mola" vermeksizin devamli aynı işle ugraşmamalısın. Derslerden ornek vereyim ideal ders calışma süresi 20 dakika, sonrasinda mola vermelisin.
Farklı hobiler edinmeye calış.