Konsantrasyon Testi
-
ONEMINUTE bunu yazdı
boşverin oyunu:(
21:45 te Star Tv'ye konsantire olun o_0
yeneriz demi:'(Sen ne diyorsun hocam giydik formaları bekliyoruz perişan etcez
-
13 saniye rekorum ama benim merak ettiğim şey hangi dille nasıl yazmışlar acaba :)
-

Çağatay hocam benimki gerçek demişsin şaka mı yaptın bilmiyorumda iframe den oyun.html girip onu bilgisayarına indirip javascript ayarlarınla oynamışsın çok belli yani :)
Nobel tarafından 12/Mar/13 21:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Lightsaber bunu yazdı
13 saniye rekorum ama benim merak ettiğim şey hangi dille nasıl yazmışlar acaba :)
js ile yazılmış, kodları açık girip inceleyebilirsin.
-
-
16.176 saniye tutabildiniz,
Hiç fena değil ama daha iyisi de var! -
11 sn nin üzeirne çıkamadım lan :|
-
Dikkat bozukluğu ile 4 saniye max 11 yaptım yanlışlıkla
-
} function movenemies() { gametime = gametime + 1 if (gametime >= 0 && gametime < 100) speed = 80; else if (gametime >= 100 && gametime < 200) speed = 60; else if (gametime >= 200 && gametime < 300) speed = 40; else if (gametime >= 300 && gametime < 400) speed = 30; else if (gametime >= 400 && gametime < 500) speed = 20; else speed = 10; // window.status = "speed: " + speed + " gametime: " + gametime; movenemy(0,-10,12); movenemy(1,-12,-20); movenemy(2,15,-13); movenemy(3,17,11); setTimeout(movenemies,speed);
oyunun bulunduğu sayfanın kaynak kodunu açın,buraları değiştirip tekrar kaydedin. -
16yı geçemedim. O değilde her baştan başlayışımızda sayfanın tekrar yüklenmesi solda gidilen link kısmında plusone.google.com yazması sizide uyuz etmedimi?