folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Konsollar İle İlgili Bir Soru.

Konsollar İle İlgili Bir Soru.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek
    hworm bunu yazdı

o zaman kararını online mı ? / offline mı ? buna göre ver.

Çünkü ikisi bir arada imkansız. Online düşünüyorsan ps3 almanı tavsiye ederim.

Offline bi süre sonra sıkabilir.Ps3 ün güzel tarafı zaten multide hile yok ve coop oyunlarda müthiş bir eğlence vaad ediyor.

Xbox360 da keza öyle ama aylık ücreti yüzünden Türkiye'de çok popüler değil. (Offline olarak kullanıcısı fazla tabi )

hocam malum gta 5 de geliyor bende almayı düsünüyorum online olarak kullanmak istiyorum . En uygunu hangisi olur ps3 harddisk bakımından

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek
    SiyahBeyaz bunu yazdı
    hworm bunu yazdı

o zaman kararını online mı ? / offline mı ? buna göre ver.

Çünkü ikisi bir arada imkansız. Online düşünüyorsan ps3 almanı tavsiye ederim.

Offline bi süre sonra sıkabilir.Ps3 ün güzel tarafı zaten multide hile yok ve coop oyunlarda müthiş bir eğlence vaad ediyor.

Xbox360 da keza öyle ama aylık ücreti yüzünden Türkiye'de çok popüler değil. (Offline olarak kullanıcısı fazla tabi )

hocam malum gta 5 de geliyor bende almayı düsünüyorum online olarak kullanmak istiyorum . En uygunu hangisi olur ps3 harddisk bakımından

Sadece online ve orjinal düşünüyorsan bu işini görecektir.

http://www.bimeks.com.tr/urun/125447/sony-ps3-500-gb-super-slim-oyun-konsolu.aspx

Ama ben kırdırıcam belli bi süre keyfini sürüp sonra online takılıcam diyorsan torpedo_XL açıklamış. 3.55 frimwareli bir ps3 alman gerekiyor.

Online oynaman için son sürüm frimware gerekir 4.46 mesela şuan en son kaçta bilmiyorum.buna güncellersen korsan oyun oynayamıyorsun, güncellemessende online oynayamıyorsun.

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek
    hworm bunu yazdı

Sadece online ve orjinal düşünüyorsan bu işini görecektir.

http://www.bimeks.com.tr/urun/125447/sony-ps3-500-gb-super-slim-oyun-konsolu.aspx

Ama ben kırdırıcam belli bi süre keyfini sürüp sonra online takılıcam diyorsan torpedo_XL açıklamış. 3.55 frimwareli bir ps3 alman gerekiyor.

Online oynaman için son sürüm frimware gerekir 4.46 mesela şuan en son kaçta bilmiyorum.buna güncellersen korsan oyun oynayamıyorsun, güncellemessende online oynayamıyorsun.

hocam tşklerde bilmediğim için bi şey daha sormak istiyorum orjinal oyunları hdd e atabiliyor muyuz buna izin veriyor mu ps3

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    xbox da xkey dene bısey var. Makınaya ondan takılı ıse ıster xkeyı aktıf et kopya oyna, ıster kapat orjınal cd tak orj oyna... Ban olayı yok. Cunku orj ama pek yaygın degıl az var herhalde, her yerde yok. Ikıncı el takılmıs olanları 600 den fazla ıstıyolar galıba

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 1815 Toplam Mesaj: 15