Konsolosluk Eyleminde Gariplikler Bitmiyor
-
bende bişey soruym mk. en dandikten bakkal /internet kafe vs. vs. dükkanlarının önünde bile olan güvenlik kameraları sizce abd konsolosluğunun etrafında yokmudur? bütün özel ve kamu bölgelerinde güvenlik kameraları var. eminim ordada vardı ama medyaya çıkmadı :S
-
olayın ergenekon bağlantılı olabileceği tahmin ediliyor.
el kaide için fazla amatörce bir saldırı
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------olayın ergenekon bağlantılı olabileceği tahmin ediliyor.
el kaide için fazla amatörce bir saldırı
-----------------------------çok saçma çünkü ergenekon eğer askerlerden oluşuosa böle amatörce bi saldırı yapmaz kanımca.Hatta ergenekon böle bi saldırı yapmaz.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------bende bişey soruym mk. en dandikten bakkal /internet kafe vs. vs. dükkanlarının önünde bile olan güvenlik kameraları sizce abd konsolosluğunun etrafında yokmudur? bütün özel ve kamu bölgelerinde güvenlik kameraları var. eminim ordada vardı ama medyaya çıkmadı :S
-----------------------------
Amerika bizim mallar gibi kendini afişe etmez. -
TESADÜFE BAKIN!
Teknik takibe takılan konuşmasında Doç. Dr. Emin Gürses, "Beni alırlarsa içeriye, bilmiyorlar ki Amerikan ve İsrail Büyükelçiliklerini havaya uçurmak için bizimkiler her şeyi yapacak..."
Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre İstinye'deki ABD Başkonsolosluğu'na yönelik saldırıya ilişkin ortaya atılan bir iddiaya göre Ergenekon soruşturması çerçevesinde tutuklanan Doç. Dr. Emin Gürses gözaltına alınmadan önceki telefon görüşmelerinde ABD ve İsrail Büyükelçiliği'ne yönelik bir saldırıdan bahsetti. 23 Ocak 2008 tarihinde Erman D. adına kayıtlı telefondan bir kişiyi arayan Gürses, gözaltına alınma ihtimaline karşı tehditler savurarak:
"Beni aradılar bugün. 'Hoca, seni almadılar mı içeriye?' diye... Alanın da.... almayanın da. Ama dedim beni alırlarsa içeriye, bilmiyorlar ki Amerikan ve İsrail Büyükelçiliklerini havaya uçurmak için bizimkiler her şeyi yapacak" diyor. Gürses'in soruşturmada kendisine yöneltilen "Bizimkilerden kastınız kim?" sorusuna "Görüşmede gündemdeki olayların arkasında Amerika ve İsrail'in olduğu geçmişse bu şekilde sinirle söylenmiş sözlerim olabilir. Bizimkiler olarak kastedilen herhangi bir kimse yoktur" diye cevap verdi. -
ve yine bir garipliktir ki konsolosluğun çevresinde siyah bir cip her zaman devriye geziyormuş. şüpheli araç war mı yok mu diye her ne hikmetse o gün o araba yok piyasada :S buram buram abd-israil pisliği kokuyor olay..Ergenekon falan hikaye ya mantıklı düşünün arkadaşlar konsolosluga bir saldırı olsa adamlar onceden plan yapar keşif yapar kaç polis duruyor girişte çıkışta ne var kaç kapı war arabayı neden girişe sokmuyorlarda yola durduruyorlar?
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------çok saçma çünkü ergenekon eğer askerlerden oluşuosa böle amatörce bi saldırı yapmaz kanımca.Hatta ergenekon böle bi saldırı yapmaz.
-----------------------------ergenekonun profesyonelliği değil olay.
hırsızlıktan hüküm giymiş bir adamı ne kadar süre içinde ne kadar eğitebilirsin?
el kaide olması saçma.
el kaide temiz insanları kullanır. en azından kendi islami fikirleri savunduğu için hüküm giymiş insanları.. hırsızı, ülkücüyü, taksiciyi? değil.
el kaidenin önceki saldırılarına bakarsak silahlı çatışma yerine bomba kullandığını gayet net görebiliriz.
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------TESADÜFE BAKIN!
Teknik takibe takılan konuşmasında Doç. Dr. Emin Gürses, "Beni alırlarsa içeriye, bilmiyorlar ki Amerikan ve İsrail Büyükelçiliklerini havaya uçurmak için bizimkiler her şeyi yapacak..."
Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre İstinye'deki ABD Başkonsolosluğu'na yönelik saldırıya ilişkin ortaya atılan bir iddiaya göre Ergenekon soruşturması çerçevesinde tutuklanan Doç. Dr. Emin Gürses gözaltına alınmadan önceki telefon görüşmelerinde ABD ve İsrail Büyükelçiliği'ne yönelik bir saldırıdan bahsetti. 23 Ocak 2008 tarihinde Erman D. adına kayıtlı telefondan bir kişiyi arayan Gürses, gözaltına alınma ihtimaline karşı tehditler savurarak:
"Beni aradılar bugün. 'Hoca, seni almadılar mı içeriye?' diye... Alanın da.... almayanın da. Ama dedim beni alırlarsa içeriye, bilmiyorlar ki Amerikan ve İsrail Büyükelçiliklerini havaya uçurmak için bizimkiler her şeyi yapacak" diyor. Gürses'in soruşturmada kendisine yöneltilen "Bizimkilerden kastınız kim?" sorusuna "Görüşmede gündemdeki olayların arkasında Amerika ve İsrail'in olduğu geçmişse bu şekilde sinirle söylenmiş sözlerim olabilir. Bizimkiler olarak kastedilen herhangi bir kimse yoktur" diye cevap verdi.
-----------------------------ama havaya uçurmak demiş yapacaklarsa bile yapmış olmaları lazım böle 3 polisi şehit edip gitmeleri anlamsız eğer onlarsa ki bence deil.
-
ergenekon ergenekon :D
-
olay pkk tarafından abd ye tepkilerini belirtmek için yapılmış bir komplo ve amaçlarını da tam olarak bende kestremedim ama neden belli.