Kontör Karşılığı Hotfile Premium
-
Merhaba mürid kardeşlerim aylığı 5 liradan hotfile hesap satıyorum.
4 aylığı 15 TL dir almak isteyen arkadaşların pm atmaları rica olur. -
kontör karşılığımı vericen?
-
valla alırdım hocam ama :D
bu sıralar kontörlerim çabuk bitiyor :F
hayırlı satışlar
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------valla alırdım hocam ama :D
bu sıralar kontörlerim çabuk bitiyor :F
hayırlı satışlar
-----------------------------
sağol hocam eyvallah -
pm
-
Hesaplar hack mi? Yani başkalarından çaldıklarını mı satıyosun yoksa kazandığın puanlarla falan mı açıyosun hocam?
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------Hesaplar hack mi? Yani başkalarından çaldıklarını mı satıyosun yoksa kazandığın puanlarla falan mı açıyosun hocam?
hack hesap hocam ama bi sorun çıkmaz. Çıkarsa burdayız. :) -
wking bunu yazdı:
Hesaplar hack mi? Yani başkalarından çaldıklarını mı satıyosun yoksa kazandığın puanlarla falan mı açıyosun hocam?
-----------------------------Bır baskasının malını tekrar bıze mı satıyorsun para yanı kontor karsılıgı yoksa,helal yoldan mı?
Edit: neyse cvp vermıssın...Sana ıı satıslar demek ısterdım ama neyse yınede dıyorum...!
-
o nasil bi mantik lan sen git phishing'le trojan'la adamlarin hesaplarini cal sonra gel onlari sat. bende yaptimda o hesaplari satacak kadar yuzsuzluk etmedim.
-
7-19 bunu yazdı:
o nasil bi mantik lan sen git phishing'le trojan'la adamlarin hesaplarini cal sonra gel onlari sat. bende yaptimda o hesaplari satacak kadar yuzsuzluk etmedim.
----------------------------- -
sahin141 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
hack hesap hocam ama bi sorun çıkmaz. Çıkarsa burdayız. :)
-----------------------------Sorun çıkmasından değil, yaptığın büyük ayıp.