Kontör Karsılıgı Rapid Hesap Alacagım...(Temiz)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bende kontor karşılığı almak istiyorum.(ancak hattan gönderemicem bayiden yükleditcem.)
Yada havale ile para gönderebilirim.İşbankası olursa güzel olur.Teklifleri alayım PM le olursa güzel olur
Hack değil yeni olucak temiz yani..
-----------------------------uo oynuyonmu sen orb uoda oynadın mı znock fln ?
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bende kontor karşılığı almak istiyorum.(ancak hattan gönderemicem bayiden yükleditcem.)
Yada havale ile para gönderebilirim.İşbankası olursa güzel olur.Teklifleri alayım PM le olursa güzel olur
-----------------------------Uo da oynadım..gm lik seer lik developer lik te yaptım..kendi serverimizde vardı 1,5 sene açıktı..başka istediğin bişi :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------Uo da oynadım..gm lik seer lik developer lik te yaptım..kendi serverimizde vardı 1,5 sene açıktı..başka istediğin bişi :)
-----------------------------sidik yarıştırak mı :D
hacı sen orb uo da oynadınmı onu söle keomas fln :D
-
Hayır hybird,alternate-pk,abc ve polimersces te oynadım
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bi tanıdıgım arkadaş gibisin naber diyorum adama cevap gayet basit
iyiyim
kötüyüm
ama o ölemi şuraya gittik ordan geldik bunu yaptık sonra o buna şöyle dedi ben öyle diyince şöyle oldu da oldu
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bi tanıdıgım arkadaş gibisin naber diyorum adama cevap gayet basit
iyiyim
kötüyüm
ama o ölemi şuraya gittik ordan geldik bunu yaptık sonra o buna şöyle dedi ben öyle diyince şöyle oldu da oldu
-----------------------------:)