folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Kontör Karşılığı Rapid Premium Verilecektir.(İhtiyaçtan)

Kontör Karşılığı Rapid Premium Verilecektir.(İhtiyaçtan)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    generous bunu yazdı:
    -----------------------------

köstekler ben oluyorum heralde:D,

bu zihniyeti niye kınıyorsun ki aklıma geldi ona benzettim yazdım,kontür karsılığı alış veriş yapmak çok mu şık geliyor sana  aşağıda yazdığın siteler dışında köntür kazandıran bi yer var mı?premium hesabımı 10 tl karsılığı satıcam deseydin böyle birsey yazmazdım,onun adıda alış veriş olurdu.

Belki 1o lira için kimsenin havale/eft ptt havalesi vb.şeylerler uraşmayacağını bildiği için veya 1o tl nakit parası olmayıpta hattında kontor olan biri çıkabilir diye böyle bir yola ba$vurmu$ olamazmı acaba |: benmi çok geniş düşünüyorum acaba |:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    konuyu açan arkadaşın belki kontöre ihtiyacı var olamaz mı? Acil demiş zaten... Birde adam direk kontör istese muhtemelen şu muhabbetler dönecekti '' tbt yi kullanıyorsun, buradaki dostluğu yardımseverliği kötüye kullanıyorsun diyeceksiniz.  Arkadaşta muhtemelen karılığında bir şey vermek istemiş. Ve elinde olan rapid premiumu vermek istemiş. Bunda kötü bir şey yokki. Relax olun birz :)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    alışveriş sadece para ile yapılan bir şey değildir arkadaşım. Koca tbt de kaç kişinin herhangi bir bankada internet şubesine açık bir hesabu var sanıyorsun? Yahu onu bunu gectim, satışı baltalamaya ne hakkın var? Alacaksan yaz, fiyattan, değerden ötürü eleştireceksen yaz. "bu ne la bide cam acıcam de tam olsun" bu ne demektir yahu? Bence senin gibleri tbtden temizlemek lazım.

arkadaşım,olayı aldın nereye götürdün be.Ben senin satışını neyini baltalamışım orada ''bide cam acıcam de tam olsun''  yazısını gören insan ''evet ya dur ben bunu almiyim mi '' diyecek,aksine konu yukarıya tasındı.Biraz yazdığımı espirili anlamaya çalış bence.

Temizleme lafınada gelince de senin kefillerinden sıra gelirse bizide temizlerler. 

Boş sayfaya imza atmam!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

as3programmer bunu yazdı:
    konuyu açan arkadaşın belki kontöre ihtiyacı var olamaz mı? Acil demiş zaten... Birde adam direk kontör istese muhtemelen şu muhabbetler dönecekti '' tbt yi kullanıyorsun, buradaki dostluğu yardımseverliği kötüye kullanıyorsun diyeceksiniz.  Arkadaşta muhtemelen karılığında bir şey vermek istemiş. Ve elinde olan rapid premiumu vermek istemiş. Bunda kötü bir şey yokki. Relax olun birz :)

direkt kontör istese umuta kimse öyle birşey demez hangi müridin hangi niyetli olduğunu biliyoruz

neyse konu uplanıyo umut bulabildinmi kontör?  avea parça yükleniyorsa yüklete verem?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

kötü birşey var demedim zaten,ben rahatım arkadaşlar rahat okumadıkları için ters anladılar diyelim 

Boş sayfaya imza atmam!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

direkt kontör istese umuta kimse öyle birşey demez hangi müridin hangi niyetli olduğunu biliyoruz

neyse konu uplanıyo umut bulabildinmi kontör?  avea parça yükleniyorsa yüklete verem?

demekki benim niyetimi bilmiomussun bak hocam :)

neyse uzatmaya gerek yok. 

Boş sayfaya imza atmam!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    yok yanlış anlamayın Dj_alper hocam. Sen ilirsin başkası bilir ama bir başkası bu durumu bilmeyebilir Yani mutlaka bu benim dediklerimi yazan çıkar. O yüzden diyorum. Yanlış anlaşılmasın aman...

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Alperim teşekkür ederim, allah razı olsun. Satışı yaptım TBTden bi arkadaşımıza.

neyse generius sorun değil ama almayacaksan, ve fiyat hakkında yorum yapmayacaksan konu altına hiç yazmamış olmanı dilerdim hemde o üslupla.. Hiç sorun değil, senden ricam lütfen bundan sonra sadece yazmış olmak için yazma..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
Toplam Hit: 4948 Toplam Mesaj: 19