Kontör Kartları Hakkında
-
.. Yanlış yere yazdım pardon arkadaşlar (:
-
yüzyıllardır ademoğlunun çözülemeyen ortak sorunu :D
-
detay bunu yazdı:
-----------------------------yıllardır tartışılan konu kendini kasma boşuna yaparım diyen ne adamlar yalan oldu
hatta elinde binlerce eski kart olanlar veya sitede kart numarası havuzu yapanlar bile vardı logaritmayı çözemediler..
-----------------------------
algoritma falan yok
satış noktalarına dağıtılan kartlar belli tarihler arasında açılıyor
olay bu
-
kaç hane varsa okadar kişiden rakam al kesin tutar..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
evet algoritmasını çözer yüklersin.daha sonra ben senin çözdüğün bi algoritma kartını satın alırım.baktım olmuyo ararım müşteri hizmetlerini.onlarda o kartın kime yüklendiğini bulurlar.kart bende kontor sende ne olucak??kaçakçılıktan içieri.hadi kolay gelsin :D
-----------------------------bulmasına bulurlar da ceza vermek o kadar kolay deil. ceza hukukuna göre bir eylemin suç olması için kanunda açık bir şekilde suç olarak tanımlanması lazım. bu güne kadar ceza kanununda böle bir hüküm görmedim (sallayarak kontür yükleme hakkında)
-
WebCrow bunu yazdı:
detay bunu yazdı:
-----------------------------yıllardır tartışılan konu kendini kasma boşuna yaparım diyen ne adamlar yalan oldu
hatta elinde binlerce eski kart olanlar veya sitede kart numarası havuzu yapanlar bile vardı logaritmayı çözemediler..
algoritma falan yok
satış noktalarına dağıtılan kartlar belli tarihler arasında açılıyor
olay bu
algoritma kesinlikle war çünkü salladığın zaman direk yanlış girdiniz diyor ama karttan yazıp son hanesini yanlış yaz önce okuyor doğruysa 2 e basın diyor (turkcell de ) ondan sonra yanlış diyor böyle hatırlıyorum yanlışım warsa düzeltin -
Çok eskilerde 2001 de falan tbt de kontör şifreleri dağıtılıyordu.. hiçbiri çalışmıyordu :D
-
-----------------------------@Snooper: Sen TCK'yı bi daha bi gözden geçir..
Karşılıksız yararlanma
MADDE 163. - (1) Otomatlar aracılığı ile sunulan ve bedeli ödendiği takdirde yararlanılabilen bir hizmetten ödeme yapmadan yararlanan kişi, iki aydan altı aya kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
Suç ve cezada kanunilik ilkesini anlamışsın ama,kanunu okumamışsın : ))
-
karatahta bunu yazdı:
Karşılıksız yararlanma
MADDE 163. - (1) Otomatlar aracılığı ile sunulan ve bedeli ödendiği takdirde yararlanılabilen bir hizmetten ödeme yapmadan yararlanan kişi, iki aydan altı aya kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
-----------------------------senn şu özelliine tapıyorum vala...
-
XpertVision bunu yazdı:
karatahta bunu yazdı:
Karşılıksız yararlanma
-----------------------------senn şu özelliine tapıyorum vala...
Hoca bende bittim ya:D:D TCK yı getirdin resmen :D