Kontör Numaraları...
-
arkadaşlar bunların hepsi boş hiç oğraşmayın hepsini denedim hepside boş
-
nedim sen bunlar yüklendikten kaç gün sonra okudun nededin sonrada yorum yaptın? dolu olsalardı günlerce beklermiydi boş olsalar ne diye günler sonra yorum yazıyorsun. ama sende haklısın herkez beklemeliydi nedim gelsinde denesin biz sonra deneriz yükleriz yorum yaparız diye. tühhh bize :D
-
Ben size kullanılmışları vereyim kafanıza göre matematiksel hesaplamaları yapın ona göre türetin bu olay bence imkansıza yakın çünkü sıfır hata ile çalışıyor sistem..
-
dave bunu yazdı:
paristeyim buradada yine böyle hatlar var ben tuttum çocullara ekki kartları toplattırdım numarlarını düzenledim algoritmayı çözdüm 3 yıl kadar bunu kullandım fakat sorun şu adamlar şikayet üzerine bu kaonuyu ciddiye aldı ve şimdi her kod içiin yeni bir algoritma geliştirdiler yani bir numara için bir algoritma bunun üzerinde 3 ay çalşıtım bunu aştım daha onra algoritma art şifre uyguamsına geçtiler onuda aştım şimdi direktr kredi kartı il yükletiyor şirket
1) Pariste çetemi kurdun çocuklara eski kartları toplattırıyon çöplerden
2) Orda da kontür muhabbeti varmı varsa ben bilmiyom
3) Her kod için yeni bi algoritma ne demek eğer her kontür için yeni bi algoritmaysa sittin seni herifler kafayı çizer böle
4) Algoritma art nedir
Malum Türkiye hep geriden geliyo ya bizde bunları çözersen kırarız bika zaman -
yeni yazın da deneyelim
-
benim denememe gerek yok çünkü cep tel yok :P:P:P
-
başka telefondan dene eşine dostuna hayır yap, diyecem; ama bunlar bi boka yaramıyor denedim ben.
-
abi mümkünse banada atarmısın hem ben öğrenciyim eğer istersen öğrenci kimliğimde var gösteririm bu kontöre gerçekten çok ihtiyacım var.... ata_kok@mynet.com
-
arkadaşlar bana avea lazım napcaz
-
lan coşmuşsunuz; ama bu şifreler geçerli değil diyorum.
Toplam Hit: 17665 Toplam Mesaj: 51