Kontor Üretebilme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    ZeuS bunu yazdı:

millet artik birakin bu geyik muhabbetleri kontor uretme bilmem ne yapma azcik kendinize gelin ya .. programcilik ogrenin hakketen bi hack adami felan olun.. biri gelir msn calma programi ister biri gelir kredi karti sorugu ister ne bu ya .. reel biseyler yapin artik

Allah aşkına sen hack adamımısın bizede hack adamı nasıl olunur öğrette bizde hack adamı olalım olm kendınızı  bı s*k bılıyomus gıbı gostermenız varya adamı delı edıyo bu zamana kadar boyle bı cvp yazmadım kımseye adamı hasta edıyosunuz.hack hack ulan lamer herıf msn hack web hack icq hack pclere trojan sokmak kazancı varmı hackersan kafanı zorla kendı menfaatine karsı bıseyler uret cozum yolu ara en basıtı olan budur.

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    seyyar_mafya bunu yazdı:

akkadaşlar gerçekten de bırakın bunları bana düşmez bunu demek ama

bu son üyeler işin şeysini çıkardı yani her gelen bi program istiyo arkadaşlar azıcık kafanızı yorun kafanız yoksa eğer orasını bilemem eğerki menfaat için bu siteye üye olduysanız yazıklar olsun derim ben kaç yıldır bu siteye üyeyim bi bakın bakayım dökümanlara formlara hiç ben program falan istemişmiyim şahsen holy yine size hoşgörü ile davrnıyo ben olsam çoktan iptal etmiştim üyeliklerini ulen ana sayfayı lüzumsuz şeylerle doldurmayın be oh rahatladım yaw

yalakalık sanamı kaldı? adminler bişey demiyo olm 2 senedir üyesin hiçbi topice cvp bile yazmamıssın anlasılan foruma hıcbı katkın yok program dokuman almak ıcın uye olmussun sen uye ben  cokcok oncedende uyeydım tahrip acıkken bıle sonra tahrip kapanınca buraya takılmaya basladım

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhack
    byhack's avatar
    Erkek
    lan Connection musun nesin Ne kadar boş adamsın sen ya!. Bi Sikimi Bildigin Yok Bide Millete SAlça Oluyosun!. Salak Saçma Konular Acıpta Milletin Zamanını Calma!. Bi kere Kontür Üretebilse bile seni en fazla 1 haftada mıhLarLaR!....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    byhack bunu yazdı:

lan Connection musun nesin Ne kadar boş adamsın sen ya!. Bi Sikimi Bildigin Yok Bide Millete SAlça Oluyosun!. Salak Saçma Konular Acıpta Milletin Zamanını Calma!. Bi kere Kontür Üretebilse bile seni en fazla 1 haftada mıhLarLaR!....

+1 but 1 hafta kalmaz 1 saat kalır!!!!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    byhack bunu yazdı:

kusura bakma senın gıbı dolu adam olamıyoz

Toplam Hit: 3945 Toplam Mesaj: 16